Posted by / maandag 9 januari 2017 / 1 Comment /

Lush • Peeping Santa bubble bar


Kijk nou wat een skeetebeetje! Vandaag review ik deze bubble bar van Lush Cosmetics.
Dit kleine ventje is sowieso al te schattig voor woorden. Hij heeft een rood puntmutsje en een rood lijfje, of sjaaltje, en het midden heeft hij twee oogjes waarmee deze santa de boek aan het begluren is.


De peeping Santa ruikt naar een sheabotertje met chocolade! Dit in combinatie met bergamot en geranium maakt deze bubble bar echt tot een lekkernij voor in het bad! Zwaar genieten dus!

Hier is dit ventje in actie; ik gebruik mijn bubble bars meerdere keren. Dus voor 1 bad gebruikte ik ongeveer 1/4 van de bubble bar. Wat een ton aan bubbels geeft deze(bubble bar, duh!) maar de geur die je tegemoet komt is ook heerlijk. Heel comfy en romig. I love it.


De Peeping Santa kost €5,95 en is verkrijgbaar tijdens de wintercollectie van Lush. In de periode van eind oktober tot eind december.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook