Posted by / woensdag 4 januari 2017 / 2 Comments /

Lush • The Chirstmas Penguin


Lush doet het toch echt wel weer goed hoor bij mij. Kijk eens wat een onwijs lief wezentje voor in bad! Laten we hem eens lekker gaan ontmoeten.
Meet The Christmas Penguin van Lush. Hij is zo onwijs schattig! Deze bubbel bar heeft echt een pinguïn  vormpje en heeft zelfs een snaveltje. Is dit niet echt onwijs schattig?! 


Deze bubbel bar heeft de geur van citroen, mandarijn en bergamot. Een heerlijke combinatie en wanneer ik dit beestje zo besnuffel ruik ik echt zo een klassieke zeepgeur. Echt mega lekker! Je neusvleugeltjes voelen gewoon direct schoon aan, haha!


Dan de praktijk; ik heb hem onthoofd! Poor little one! Ik gebruik ook deze bubbel bar ongeveer 4x dus deze Antarctische berg met bubbels heb ik gecreëerd met 1/4 bubbel bar. Nice!

De Christmas Penguin kost €5,95 en is verkrijgbaar tijdens de wintercollectie van Lush. In de periode van eind oktober tot eind december/januari. 

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wat een schattige bubble bar! Ik zou het al jammer vinden om hem in stukken te breken! :-) Ik heb trouwens The Lush Tag van je overgenomen en vandaag online gezet, met verwijzing naar jouw blog! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve bubble bar hij lijkt me erg fijn, jammer dat ik geen bad heb..

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook