Posted by / woensdag 14 december 2016 / No comments /

Tarte Cosmetics • Dollface Blush
Weer zo een blush die mij sterk werd aangeraden en ik ging overstag. Vandaag laat ik jullie een prachtige blush zien (wanneer je hem opent zul je zien waarom) die ideaal is voor elke huidskleur!


Het is de Dollface blush van Tarte. Ik had nog niks in mijn collectie van dit merk, maar hoorde er wel veel goede verhalen over. Toen er tegen mij gezegd werd dat dit echt dé must-have was, besloot ik hem door mijn vriendin mee te laten nemen uit de USA. 


Het is overigens de 12 -hour Amazonian Clay blush. Een blush dat beloofd 12 uur lang op zijn plek te blijven zitten. Nou, daar ben ik altijd wel voor te paaien. Mits het product ook aan die voorwaarde voldoet uiteraard. Op internet zijn de recensies in ieder geval lovend. Ik koos de kleur Dollface omdat hij zo poezelig roze is en ik dit al helemaal voor me zag et mijn bleke najaarshuidje. 


Kijk nou! Dit is toch een prachtige blush om te zien?! Ik zag alleen de vorm die in de blush gemaakt is en ik was al verliefd, haha! 

De pigmentatie van de blush is goed te zien en geeft het mij een gezonde oogopslag. Daarnaast geeft de blush ook een heel natuurlijk effect. Ik ben er dol op! En dan de 12 uur test; CHECK! Ik moet wel zeggen dat ik mijn make-up gefixeerd had met MAC Fix+ spray, maar dan nog ben ik dik tevreden en blijft mijn blush lekker lang zitten.


Ik kocht deze blush voor €27 uit de USA. Omgerekend is dit iets van €24 denk ik. 

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook