Posted by / zondag 25 december 2016 / 1 Comment / ,

Simon Lévelt • Kerstthee


Merry Christmas!!! Elk jaar koop ik hem weer, omdat ik dit gewoon heerlijk bij de tijd van het jaar vind passen.

Het is de kerstthee van Simon Lévelt. Dit is een losse thee welke je in een thee ei of zakje kunt doen.


De thee wordt als volgt beschreven:
" Een mooie melange van zwarte thee en rooibos met warme kruiden en specerijen."

Ik hou normaliter dus echt niet van rooibos thee. Maar deze vind ik heerlijk! Mede door de warme specerijen en kruiden zoals kaneel, kardemom, kruidnagel etc wordt de smaak toch een heel stuk beter als je het mij vraagt.


Je kunt de kerstthee kopen via de webshop van Simon Lévelt, of via de verkooppunten. voor een zakje van 125 gram betaal je €4,80.

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags : ,

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook