Posted by / dinsdag 27 december 2016 / No comments /

Picture Sharmaine's Life • Mijn kerstdagen


De kerstdagen zijn weer voorbij, helaas. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn kerstdagen heb doorgebracht!

Zondag 25 december:


Mijn wekkertje ging om 6.30. Ik moest namelijk nog even een ochtendje werken van 8-14. Samen met de bewoners hebben we een kerstbrunch georganiseerd en de mensen hebben allemaal echt genoten. Wij als personeel natuurlijk ook, want tenslotte doe je het voor de mensen. 


Mijn dienst zat erop om 14.00 en ik scheurde met een bloedgang naar huis. Eenmaal thuis heb ik nog even de laatste dingetjes ingepakt en kwam mijn vadertje mij ophalen.


We reden naar het huisvan mijn ouders. Dat is ongeveer 20 minuten rijden met de auto. 


Eenmaal thuis had mijn moeder al wat hapjes neergezet en wat te drinken, de schattepatat! Elk jaar neemt mijn moeder zich weer voor om niet teveel op tafel te zetten. Iets wat echt elk aar terugkomt en elk jaar niet lukt haha!


We besloten om rond de schemering naar de begraafplaats te gaan. Wij wilde namelijk nog wat lampjes ophangen bij mijn opa en oma. Het was een erg dubbel gevoel en toch ook wel moeilijk. Met een lang en een traan hebben we de lampjes opgehangen en gewacht totdat de begraafplaats dicht ging zodat we zo lang mogelijk de lichtjes konden zien. Daarna zijn we weer naar huis gereden.


Thuis begonnen mijn moeder en ik de gourmet klaar te maken. Heerlijk! We hebben ook lekker lang zitten tafelen en zitten keuvelen. Na het eten hebben we nog een film gekeken en gingen we lekker naar bed.

Maandag 26 december:


Tweede kerstdag! Vandaag begon mijn dag met een lekker kerstontbijtje. Een lekker broodje filet american met een eitje en een kerstbrood. Die kan natuurlijk ook niet ontbreken.


De sale bij Lush was begonnen! Ik scheurde even snel naar Amsterdam CS om wat inkopen te doen. Want ja, als het 50% scheelt, why not? Ik kocht het een en ander wat op de foto hierboven te zien is. Ik ben er erg blij mee! Wel ontbreekt er gewoon nog een dusting powder, want die heeft de verkoopmedewerkster niet in mijn tas gedaan.... gloeiende gloeiende... Ik heb Lush hierover een mail gestuurd en ik wacht nog op antwoord.


Tijd om mij klaar te maken! Heerlijk optutten en make-uppen. Ik sprak mijn nichtje en we besloten onze haren maar te gaan krullen vandaag, lol.


We gingen naar Hoorn, we vierden kerst bij mijn nicht. Ook hier was hadden we natuurlijk momentjes dat de tranen gingen lopen, maar het is wel fijn om deze dag dan met elkaar te beleven en te delen.


Ik moest nog even mijn neefje helpen om zijn haar flitsend te maken. Haha, lekker kind is het ook!


En dan natuurlijk met mijn mooie nichtje nog even poseren voor de kerstboom. Mini me... haha!


We gingen dit keer uit eten bij de Chinees. Altijd gezellig. We hadden diverse rijsttafels besteld die werden gebracht. Ik heb heerlijk gegeten!

Na het eten gingen we weer terug naar het huis van mijn nicht. Hier hebben we nog even een borreltje gedaan en uiteindelijk was ik om 2:30 thuis. haha! Ik heb hele fijne kerstdagen gehad, jullie ook?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!



Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!





Zoeken

Social Media

      





Facebook