Posted by / woensdag 21 december 2016 / 1 Comment /

Picture Sharmaine's Life • Gelukkig SinterKerst&Nieuw!


Het is alweer een eeuwigheid geleden, 5 maanden om precies te zijn, dat ik jullie een dagje met mij meenam! Ik had een onwijs leuk idee met een vriendin van mij om maar eens alle feestdagen in 1x te vieren. Gelukkig SinterKerstenNieuw!

Eerlijk is eerlijk, we hadden hier twee dagen voor nodig. Het begon op 19 december. Mijn wekkertje ging vroeg omdat ik moest werken tot 13:00. Waarna ik mij weg vervolgde naar huis, om even de laatste boodschapjes te doen en mijn huisje "sinterkerstennieuw" proof te maken.

Mijn vriendinnetje arriveerde zo rond 17.30. Ideale tijd dus en samen hebben we even de voorbereidingen getroffen voor het diner. Ik maakte zo zelf de knoflooksaus en de kruidenboter (lekker stinken samen, dus dan merk je er niks van, lol) en konden we zo rond 19u aan tafel.


Traditiegetrouw denk ik bij de meeste mensen is het toch wel gourmetten. Althans, wij dan zonder de pannetjes haha! Wij gingen.. ja hoe zal ik het zeggen... lekker ordinair "bakplaten"! Onder het genot van menig glaasjes wijn en heerlijk eten hebben we lekker bij kunnen kletsen over van alles en nog wat. Blijkbaar waren 10 hamburgertjes, 20 kipfileetjes, 6 slavinkjes, 5 kipworstjes, en 8 vega dingetjes toch een beetje teveel van het goede en konden we rollend de bank op.


Mijn vriendin bleef ook gewoon gezellig slapen, want that's how we roll (letterlijk inmiddels) en ontwaakten de volgende dag zo rond 9:00. Mooie tijd. En tijd voor, jawel, eten! We hadden lekker zelfgemaakte croissantjes en afbakbroodjes. Jammie!


Tijd om ons klaar te maken want we hadden toch ook wel even zin om te gaan shoppen. We besloten de stad in te gaan, waar al de magie gebeurd, en zijn naar diverse winkeltjes geweest. Uiteraard kwamen we ook even bij de Lush, want een echte fan moet en zal daar gewoon even gaan koekeloeren.


Eenmaal weer thuis, zo rond 16:00, kwamen we tot de conclusie dat er nog meer hapjes in het verschiet waren. HUH?! Jup, alweer, haha! Onder het genot van stukjes worst, toastjes, wraps, pigs in a blanket en nog meer goede dingen zijn we wat kerstfilmpjes gaan kijken.


We begonnen met mijn favoriet: The Grinch. Ik vind deze film echt geweldig en brengt mij helemaal in de kerstsfeer. Daarna hebben we er nog even een flesje (of 2 , oops) wijn opengetrokken en hebben we vooral genoten van een gezellige dag. Heer-lijk!


Mijn vriendinnetje ging zo rond 22:00 naar huis en ik dook direct mijn bedje in. De volgende dag stond mij namelijk een pittige werkdag te wachten... Maar voorlopig hoef ik mij geen zorgen te maken met betrekking tot eten. Mijn God wat was het toch weer (te)veel. Maar ook dat is volgens mij traditie...

Hebben jullie plannen met vrienden/vriendinnen zo rond de feestdagen? Ik ben wel benieuwd!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ah zo super gezellig. En al dat eten, yummm. Nu heb ik echt zin in verse croissantjes en chocolaatjes haha

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook