Posted by / maandag 5 december 2016 / 10 Comments /

NARS • Orgasm BlushDe namen die NARS voor haar producten verzint, geniaal. Sex sells, met recht, want ik kocht namelijk een nieuwe blush! lees je mee voor de review van deze ondeugd?

Ik kocht ongeveer een jaar geleden mijn eerste NARS blush, dit was Deep Throat. Ook zo een blush die enorm gehypt was in blogland. Dit keer kocht ik een andere, Orgasm. Het zusje van, maar net zoveel geliefd als de Deep Throat. Dit is hem dan. Ik wordt altijd al zo enthousiast van de verpakking alleen al; zo een mooi mat zwart doosje met het witte logo dat er gewoon uit knalt. Het straalt als je het mij vraagt een zekere klasse en elegantie uit. De kleur van deze blush wordt omschreven als koraal roze. Ik zie er zelf ook nog wat gouden shimmer in terug. Pretty! Het warmt dus echt wel je gezicht op; iets wat ik nodig ga hebben in het najaar omdat ik anders lijk op een spookje. 

Hier zie je hoe deze blush mij staat. Ik draag eigenlijk bijna geen foundation meer, af en toe een BB cream, maar vaak ook gewoonweg niks. Zelfs wanneer ik niks draag ik de pigmentatie van de blush goed gezien en geeft het mij echt een gezonde look. Een heerlijk gezond blosje alsof je een lange wandeling hebt gemaakt in de buitenlucht. Daarnaast geeft de blush ook een heel natuurlijk effect. Ik ben er dol op!


Ik kocht deze blush voor $30  uit de USA, waarbij iemand zo lief was om deze voor mij mee te nemen. Omgerekend kostte hij ongeveer €27.

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

10 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook