Posted by / woensdag 28 december 2016 / No comments /

Lush • Whoosh shower jelly


I just love my jellies! Vandaag heb ik eenm review voor jullie van een showerjelly die het hele jaar door verkrijgbaar is bij de Lush. 

Het is de Whoosh showerjelly. Een heerlijke jiggly jelly met een citrusgeur. Hij staat bekend als een echte oppepper voor wanneer je dit nodig hebt.  Bijvoorbeeld als je erg vermoeid bent of in de 
ochtend niet vooruit te branden bent. In deze jelly zit zeewier, rozemarijn, geraium en diverse citrus sapjes. Persoonlijk ruik ik zelf echt de citrusgeur die regelrecht je neusvleugels inschiet op het moment dat je even aan deze jelly snuffelt. 


De kleur is ook echt amazeballs. Mooi blauw is niet lelijk. Je kunt onder de douche deze jelly in zijn geheel gebruiken. Ik vind dit zelf niet bepaald zuinig, dus ik neem altijd een klein stukje van de showerjelly en doe deze in een douchepuff. En een schuim dat het geeft!
De Whoosh showerjelly is verkrijgbaar bij Lush en kost €5,95 voor 100gr en €11,45 voor 240gr. Ook is deze showerjelly het hele jaar verkrijgbaar. Score!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook