Posted by / woensdag 7 december 2016 / 4 Comments /

Lush Cosmetics • Santa's BellyZo. De Sint heeft het land verlaten dus tijd voor die gezellige kleine dikkerd! Vandaag review ik een shower jelly, een item die ik te weinig pak, maar wel onwijs leuk is...


De Santa’s Belly shower jelly zegt het eigenlijk al he; het is de buik van de kerstman. Zo lekker gezellig rood en rond. Met zijn gesp om. En laat nou de jelly er ook zo uitzien! Hij is zooo schattig haha! De gesp heeft zelfs gouden glitters. Leuker kunnen ze het niet maken bij Lush al zeg ik het zelf. 

De geur van Santa’s Belly wordt als volgt omschreven:
“ De Kerstman heeft zijn buikje rond gegeten en dat is te zien! Deze rode drilpudding zit vol vers appelsap en frisse ingrediënten als zoete bergamotolie, roos absolute en neroli.”


Deze jelly is geïnspireerd op de feestelijke gluhwein. Wat is er toch om niet van te houden! Deze shower jelly heeft ook dezelfde geur als So White. Dit is, voor degenen die dit nog weten, een showergel van vorig jaar én een bath ballistiek dat elk jaar terugkomt met de kerstcollectie. De heerlijke frisse geur van groene appeltjes, jeej!

Je kunt de jelly op verschillende manieren gebruiken. 
 • in zijn geheel; gewoon mee wassen zoals je dit normaal ook met een shower gel zou doen. Maar dan met deze jelly tussen je vingers. let wel op want de jelly kan glibberig worden!
 • in stukjes; je kunt de jelly in stukjes breken of snijden en steeds een blokje meenemen in de douche. 
 • in stukjes in combinatie met een fluffy; Met een fluffy bedoel ik zo een douche spons. Doe hier een stukje van de jelly in en wrijf net zo lang totdat je schuim krijgt en wassen maar! 


Ik heb hem geprobeerd in zijn geheel. Mijn hemel wat een skeetig ding! Maar hij wordt ook wel enorm glibberig. Met alle gevolgen van dien want ik liet de jelly echt tig keer uit mijn handen vallen. Zo handig ben ik wel. De geur vind ik echt heerlijk! Net weer even wat anders. Beetje fris en fruitig tegelijk. Nou zo wil ik me wel vaker voelen hoor!

Ook dit product is zuinig in gebruik. Je hebt maar heel weinig nodig! Wel denk ik dat je deze jelly alsnog beter in stukjes kunt gebruiken. Anders heb ik het idee dat de jelly heel snel kan verpulveren wanneer je heb regelmatig laat vallen in de douche.


Deze shower jelly kun je bij Lush Nederland kopen voor €6,95. Dan krijg je een potje van 100gr. Dit is ook het enige formaat waarin de jelly te verkrijgen is. Wanneer je deze jelly uit Engeland besteld betaal je €4,76. 

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Ik vind de geur hiervan zo goddelijk! Heb hem nog van vorig jaar en moet hem nu wel echt op gaan maken ben ik bang... Ik doe hem zelf inderdaad in stukjes in zo'n puff-spons. Dan schuimt ie ook lekker goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk he! Ik neem ook altijd op vakantie de bath ballistiek "So White" mee, ruikt hetzelfde! Maar dan voor in bad. Echt zo lekker.

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook