Posted by / maandag 19 december 2016 / 2 Comments /

Lush • Buttered Brazils Lipbalm


De wintermaanden… mijn lippen zijn daar altijd zo enorm blij mee! (not). Vandaag review ik deze lipbalm voor jullie.

Al een tijdje wilde ik een lipbalm proberen van Lush. Omdat ik hier over het algemeen goede verhalen over hoor. Zo ging ik naar de Lush en wilde een sample vragen. Maar de verkoopster was gewoon zo lief om mij te verwennen met een hele lipbalm! Ik stond echt perplex, want dat verwachtte ik natuurlijk ook gewoon niet. Blij én dankbaar ging ik naar huis om mijn lippies te kunnen invetten. 

Ik koos de Buttered Brazils omdat deze een heerlijke geur heeft; sheaboter, kokos, cacaoboter en notenolie. Jammeh! Tijd om eens te testen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de lipbalm wel vrij hard vind. Bij andere merken draai je even twee rondjes door het potje en je kunt de lipbalm al aanbrengen. Dat heeft deze dan weer niet. Ik was echt wel even bezig om de lipbalm een beetje te laten smelten. Maar het resultaat mag er zijn; boterzachte lippen! Ik fiets natuurlijk altijd naar mijn werk en zelfs met de vrieskou/regen blijft de lipbalm wel een tijdje zitten en is hij echt wel zuinig in gebruik. 
Buttered Brazils lipbalm is verkrijgbaar bij Lush en kost €9,95 per tinnetje van 12gr. Kost wat, maar je doet er wel onwijs lang mee.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wat super lief dat je deze gewoon mee kreeg! Dit lijkt me een hele lekkere combinatie van ingredienten. Zelf vind ik de butters inderdaad vrij hard van Lush..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Paps is ook nieuwsgierig geworden haha

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook