Posted by / donderdag 22 december 2016 / No comments /

Lush • Bûche de Noël


Elk jaar koop ik hem weer, aangezien dit voor mij echt kerstmis in een potje is. Wat hem zo speciaal maakt lees je in dit artikel!

Ik heb het over een gezichtsreiniger van Lush. En niet zomaar eentje; nee de meest kerstmisachtige van allemaal! Het heet Bûche de Noël. 

Deze reiniger reinigt en verwent je gezicht als geen ander. En de ingrediënten zijn net zo feestelijk als het jaargetijde: gemalen amandelen, cranberry, een scheutje brandy en verse rozijnen. Echt heerlijk dus! En als je het mij vraagt op en top winter. 


Ik gebruik deze reiniger door een klein beetje tussen mijn vingers te nemen. Een formaat van een knikker is al voldoende. Dan maak ik het met een klein beetje water nat, zodat het wat papperiger wordt; vervolgens masseer je het over je gezicht en spoel je het af. Tadaa! Een heerlijke en gevoede huid die echt de hele dag lekker ruikt! Jup, ook je gezicht mag best lekker ruiken, haha.

Deze reiniger kocht ik voor €9,95. Dan heb je 100gr. Je betaald €24,88 voor 240gr. Bûche de Noël is verkrijgbaar tijdens de wintercollectie van Lush. In de periode van eind oktober tot eind december

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook