Posted by / maandag 7 november 2016 / 6 Comments /

Yankee Candle - Herfst 2016


Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar ik vond het weer er nog niet zo goed bij passen. Maar nu is het in mijn ogen echt herfst! Mijn favoriete seizoen. Ik kon nu echt niet meer wachten en laat ik jullie de herfstcollectie zien van Yankee Candle en geef ik jullie mijn mening over de geuren. Lees je lekker mee?

In augustus 2016 waren ze er al, de herfstgeuren van 2016. Ik vind dat zelf altijd een beetje vroeg, maar goed, voor degenen die dol zijn op nieuwe geuren (zoals ik) is het altijd leuk om ze uit te proberen.
In totaal verschenen er 4 geuren: Autumn Night, Ebony & Oak, Honey Clementine en Rhubarb Crumble. 


Autumn Night 
De geur van deze tart vind ik persoonlijk heel erg lekker. Ik ruik een soort van mannen parfum achtige geur. Ik vind hem toch fris, maar ook een beetje kruidig.

"De herfstavond nodigt je uit met tonen van bosgrond en dromerige intermezzo's van lavendel en bos geuren. "

Wanneer ik de geur brand ruik ik echt een heerlijke mannengeur. Die niet te overheersend is. Echt onwijs lekker. Persoonlijk ruik ik de lavendel en bosgeur (hout/grond/bladeren) erg goed terug in de waxtart. Heerlijk, en een echte heeft geur als je het mij vraagt. Ebony & Oak
Ik weet niet zo goed wat ik van deze geur moet vinden. Ik vind hem een beetje muf op de één of andere manier. Maar dan ook nog heel subtiel. 


"Houtig Eiken, Dennen en Ebbenhout maken een elegante bosgeur. Met subtiele accenten van Eucalyptus en Patchoeli."

Wanneer ik de tart brand vind ik hem niet muf meer. Goh wat is deze lekker! Het ruikt een beetje naar het bos, maar dan heeft het meer de houtgeuren erin. Alsof je langs de bomen loopt en ze kunt ruiken, erg lekker! 


Honey Clementine
Deze geur vind ik persoonlijk niet lekker. Maar dat komt omdat ik ook niet van heftige sinaasappelgeurtjes houd. Dus ik hoop maar dat het wat minder heftig is als ik hem brand...

"Een verfrissende sinaasappel neemt een zoete twist in dit honing gedompelde citrus genot."

Wanneer ik de geur brand merk ik dat mijn vermoedens al klopte. Ik vind deze geur 3x niks. Het ruikt gewoon voor mij persoonlijk teveel naar sinaasappeltjes. Als je hier wel van houd is deze geur zeker het proberen waard. Maar als je net als ik dit vaak al niet lekker vind... raad ik hem af. Rhubarb Crumble
De laatste alweer van deze reeks. Voor mij ruikt het echt naar een lekker gebakje. 

" Rhubarb Crumble, rechtstreeks uit de oven, warme aroma's van pittige rabarber met bruine suiker en vanille zijn onmiskenbaar heerlijk."

Wanneer ik de geur brand vind ik hem echt apart. Het ruikt naar een gebakje. Dar is één ding wat zeker is. Maar hij is niet per se zoet, niet per se zuur. Het varieert een beetje op de één of andere manier. Wel erg lekker om te branden bij het kijken van een film met een lekker dekentje en een grote pot thee. Dat waren alle geuren uit de herfstcollectie uit 2016. Mijn mening is dus persoonlijk over deze geuren, dus wie weet vind jij bepaalde geuren wel lekker. Kan altijd! Ik bestelde mijn tarts bij Aroma Plaza en ze zijn €2,50 per stuk, of met een actie 5 voor €10 (in de winkel).

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. OMG love it! Echt wat ik nog nodig heb! Heerlijk! Ik hou echt van die herfstgeuren! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk zijn ze he! Ik vind ze ook zo goed bij het weer passen nu!

   Verwijderen
 2. Oooh heerlijkk! Ik heb ook echt net ingeslagen bij Yankee Candle!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind geuren van Yankee Candle ook altijd erg fijn! :-) Onlangs kocht ik me een medium jar van Macaron Treats! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja die is ook lekker he die van de kerst collectie. Vind hem wel echt enorm enormmmmm zoet! Moet je van houden haha Xx

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook