Posted by / woensdag 23 november 2016 / No comments /

Yankee Candle • Fragrance Spheres.


Yankee Candle is met iets nieuws naar Nederland gekomen! Uiteraard is het al lang en breed verkrijgbaar in de USA, maar toch komt er iets nieuws naar Nederland. Tijd om het eens uit te gaan testen!


Het gaat om de Fragrance Spheres. Je moet het eigenlijk zien als een soort geurverspreider waarbij je geen stokjes nodig hebt, en waarbij je die stokjes ook niet om de dag hoeft om te draaien. het beloofd een eenvoudige manier te zijn om snel een ruimte te kunnen geuren, dus ik ben benieuwd. 

De Fragrance Spheres wordt geleverd in een doosje waar, uiteraard, de geur al op vermeldt staat. In totaal zullen er iets van 8 geuren naar Nederland komen, of al onderweg zijn, maar dit zal enige tijd in beslag nemen. Wanneer je de Fragrance Spheres uit de verpakking haalt komt er een klein rond plastic tinnetje tevoorschijn met een grijze dop. Erg schattig. In de dop zitten allerlei gaatjes in diverse vormpjes zodat de geur makkelijker verspreidt kan worden in de ruimte waar je hem plaatst. 

De Fragrance Spheres wordt geleverd met een witte ring, die de grijze ‘dop’ als het ware eschermt. Ook is de inhoud van de Fragrance Spheres geseald. Wel handig natuurlijk aangezien er vloeistof in zit. 


De installatie van dit apparaat is eigenlijk eenvoudig; haal de zilveren folie eraf, plaats de grijze dop erop en klaar! Jup, kinderspel. Zo simpel kan het zijn. Wanneer ik de zilveren folie eraf trek zie ik dat de Fragrance Spheres bestaat uit allerlei kleine balletjes. pas wel hiermee op; aanraking met deze balletjes kan schadelijk zijn en kan ervoor zorgen dat er een allergische reactie ontstaat wanneer deze in contact komen met je huid. Was daarom naderhand altijd even goed je handen. Dan draai je vervolgens dus de grijze dop erop en tadaa! Een geurverspreider is geboren. Maar hoe doet ie het in de praktijk? Ik moet zeggen dat ik er persoonlijk niet van ondersteboven ben. Mede doordat ik de geur zelf amper ruik. Ik heb deze Fragrance Sphere getest in diverse ruimtes in huis (woonkamer/ slaapkamer/ badkamer) maar bij geen van alle ruimtes kon ik duidelijk deze geur onderscheiden. Als ik duidelijk met mijn hoofd boven de Fragrance Spheres hang, ruik ik de heerlijke frisse geur van Clean Cotton, maar daar houd het ook op helaas. Voor mij is dit in ieder geval niet het opnieuw kopen waard. 

Heb jij weleens een item gehad van Yankee Candle die je niet lekker vond of amper rook? 

Liefs,


Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook