Posted by / maandag 14 november 2016 / 2 Comments /

The Lush TAG


Ik weet niet of jullie dit van mij al weten maar naast een enorme kaarsen fan heb ik ook een andere verslaving. LUSH! Ik kwam deze TAG tegen op internet en besloot hem over te nemen en zelf nog wat vragen toe te voegen.  Kijk snel mee!Hoe ontdekte je Lush?
Ik heb de Lush ontdekt omdat ik er toevallig eens binnen liep. Toen werd ik direct bedwelmd door allerlei lekkere geuren en besloot ik om twee items te kopen om te proberen. Sindsdien ben ik verkocht, haha!

Hoe lang kom je (al)  bij de Lush?
Ik kom inmiddels al een jaar of 7 bij de Lush denk ik. In het begin was er altijd een Christmas party waar ik heen ging. Hier werden dan alle items gedemonstreerd, kon je alles even proberen en kreeg je en goodiebag mee als je iets geshopt had. Dit was altijd zo ontzettend leuk! Helaas gebeurd dit alleen niet meer.

Hoe vaak ga je naar de Lush?
Vaker dan me lief is denk ik. Alhoewel het nooit verveeld. Sinds er ook ééntje op Amsterdam Centraal Station zit is de verleiding erg groot, en altijd op de route om even langs te gaan. Even snuffelen aan allerlei items en bedenken waarom ik deze items nodig heb ik mijn leven.


Wat is je all time favoriete product?
Mijn all-time favoriet is American Cream conditioner. Heerlijke geur vind ik dit. Ik krijg ook altijd complimenten als ik deze conditioner heb gebruikt en ik ruik het zelf ook nog de hele dag in mijn haar. Ultiem geluk gewoon. Van dit product heb ik ook altijd een voorraadje staan.


Wat is je favoriete zeep?
Om eerlijk te bekennen ben ik geen grote fan van de zepen van Lush. De geuren vind ik 9 van de 10 x heerlijk. Maar wanneer ik het gebruik onder de douche voelt mijn huid erna altijd enorm stroef aan. Ik heb dan altijd een bodylotion nodig om mijn huid weer te voeden waardoor ik niks meer van die zeep ruik. Qua geur zijn Snowcake (Snow Castle dit jaar) en Rockstar mijn favorieten.

Wat is je favoriete Bath Ballistic?
Ik heb helaas geen bad. Maar elk jaar in december hebben we een huisje gehuurd met de hele familie. MET bad! Ik neem dan altijd gewoon voor élke dag, ja echt waar, een bath ballistiek mee. Mijn favoriet in de winter is Cinders. Zo lekker warm en knapperig. heerlijk. Maar mijn all-time favo is toch wel de Honey Bee die er helaas uit gaat.

Wat is je favoriete Bubble Bar?
Ik hou enorm veel van zoet. Dus mijn lievelings is Comforter bubbel bar. Hij ruikt naar zoete cassis en bessen. Heerlijk!


Wat is je favoriete shower gel of jelly?
Persoonlijk ben ik meer een showergel fan. Ik heb er daar ook meer van. Mijn favoriete showergel is Snow Cake van de Lush Kitchen. Van de reguliere collectie vind ik The Comforter shower cream heerlijk, maar ook It's Raining Men.

Wat is je favoriete product met betrekking tot het haar?
American Cream! By far! Mijn aller- aller- aller- liefste product. Ik heb hier altijd een backup van staan. Hij ruikt gewoon zo enorm lekker. En daarnaast ruik ik hem echt nog de hele dag als ik mijn haar heb gewassen. Jammieee.

Wat ia je favoriete product met betrekking tot het gezicht?
Ik ben wel een fan van de verse gezichtsmaskers. Maar eigenlijk vergeet ik ze te vaak. Je kunt 5 lege verpakkingen inleveren voor een gratis vers gezichtsmasker. Mijn favorieten zijn Cupcake en Brazened Honey.


Welk product is voor jou onmisbaar in de ochtend?
Ik gebruik al jaren de combinatie van Eau Roma en Tea Tree in de ochtend. Dit zijn twee toners. De eerste vermindert roodheid en de tweede werkt tegen onzuiverheden en bacteriën. Gebruik ze al jaren met enorm veel liefde.

Hoe ziet een douche sessie van deze Lushie eruit?
Het liefst van begin tot eind met allerlei Lush items! Ik zal even mijn meest recente douche sessie omschrijven:

Haar: Rehab shampoo + American Cream conditioner
Scrub: Rub Rub Rub
Lichaam:

Heb je weleens een miskoop gedaan? Welke was dat?
Ja. Toothy Tabs. Wie heeft bedacht dat dit fantastisch moet zijn? Ik vind ze zo vies en niet prettig in mijn mond. Brrr. Nooit meer.Bestel je vaak uit Engeland? Of koop je alle items in Nederland?
Als ik a la minute wat nodig heb, koop ik het in Nederland. Maar het streven is toch wel om het uit de UK te bestellen. Het scheelt gewoon enorm veel (laatste keer €60!) met Nederland. Dus ja voor dat geld ga ik liever uit eten haha.

Dat was hem dan. haha! Je kunt deze TAG natuurlijk altijd gewoon overnemen zoals ik dat ook heb gedaan. Ik vond het sowieso heel erg leuk om te doen, en hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Leuke tag, die ga ik ook zeker ooit eens invullen! :-) Je hebt wel denk ik vergeten om je douchesessie aan te vullen bij het lichaam gedeelte! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook