Posted by / donderdag 3 november 2016 / 6 Comments /

Persoonlijk • I'm Back! Again..


De hele maand oktober was ik wat afwezig. Op social media, maar ook op mijn blog. Ik ben ook van mening dat ik jullie een verklaring verschuldigd ben. Het heeft namelijk allemaal wel wat haken en ogen ...


Allereerst kwam ik tot mijn oren om in het werk. En vaak was het ook rennen en vliegen. Ik ben momenteel uitzendkracht en dat betekend dat ik overal in Amsterdam ingezet kan worden als helpende. Soms moet ik helemaal naar Buitenveldert fietsen (vanaf mijn huis ongeveer een uur) of naar Slotervaart (ook een uur met de fiets). Daar gaat gewoon ook veel tijd in zitten. Daarnaast werk ik ook bij een instelling als helpende, in de flexpool. Dus op sommige dagen komt het voor dat ik van de ene werkgever naar de andere hop. Ik begin bijvoorbeeld als uitzendkracht van 8-14.30 in Buitenveldert, daarna moet ik door naar mijn flexwerk van 15.30-23.00. Eerder dat ik dan thuis ben ben ik al blij dat ik mijn bed zie en heb ik niet veel tijd gehad om te bloggen.


Ook ben ik druk in de weer geweest met mijn familie. Mijn moeder was 18 oktober jarig. De oude bles werd alweer 53. Maar ook omdat het zo enorm druk was heb ik nog geeneens mijn cadeau voor mijn moeder kunnen verzilveren; High Tea met elkaar. Daarnaast was mijn oma 24 oktober jarig en voor degenen die mij al langer volgen; mijn oma is 11 februari 2016 overleden. Dit brengt natuurlijk ook erg veel emoties met zich mee, dus heb ik mijn tijd besteed aan mijn familie. Ik vond dit gewoon even wat belangrijker. 

Dan is er ook nog zoiets als motivatie. Ik heb even getwijfeld om er gewoonweg mee te stoppen. Voor mijn gevoel groeit mijn blog niet zoals ik dit graag zou willen. Mijn views groeien wel, maar in oktober is het natuurlijk bar slecht omdat er niks online kwam, maar toch voelde ik de groei niet. Er kwamen steeds zo weinig reacties op artikelen waar ik echt ontzettend mijn best op had gedaan. Hierdoor twijfelde ik enorm aan mijn blog. Wil ik dit nog wel? Vinden anderen het ook nog leuk om te lezen? Waarom reageert niemand op oproepjes die ik plaats over dingen die jullie graag willen lezen etc. Het is zo jammer omdat ik graag meer interactie met jullie wil!

Toch heb ik besloten om de draad weer op te pakken. Niet zozeer omdat ik méér tijd heb. Maar gewoon omdat ik ook merkte dat ik de behoefte had om van me af te kunnen schrijven. Zoals ik dit ook in dit artikel doe.  Ik heb dat toch gewoon gemist. So I am Back! Dus spuw gerust alle ideetjes die je hebt, items waar je graag over wil lezen etc!

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je er weer bent. Ik begrijp wel als je zo druk bent met je werk en overal heen moet dat dat veel tijd en energie kost waardoor bloggen wat moeilijker word. En nee je moet niet stoppen want inhoudelijk zijn je artikelen en ook je persoonlijke artikelen heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. super lief van je! Dankjewel <3. Het voelt ook wel weer goed om weer te kunnen bloggen hoor. Maar soms is het gewoon even lastig haha.

   Verwijderen
 2. Hoi weer! Echt niet gaan stoppen hoor! Ik lees je artikelen graag maar volg nou eenmaal zo veel blogs dat ik niet snel reageer. En ik vind alles leuk om te lezen :)
  Liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het fijn te lezen dat je door gaat. Al snap ik heel erg goed waarom je er een tijdje tussenuit bent geweest. Langzaam aan merk ik dat het bloggen sowieso een beetje stil valt en merk dat ook heel erg aan bezoekersaantallen en comments. Toch is het leuk dat je de draad weer oppikt :D Ik ben daar iniedergeval heeel bij mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook