Posted by / maandag 28 november 2016 / 4 Comments /

Polette • Gracie Mile BIk heb er al drie van in mijn collectie en toch besloot ik er nog eentje te bestellen. Een heerlijke budget bril! Kijk je mee?Ik bestel al sinds een jaar af en toe een bril bij Polette. Dit is een webshop dat goedkopere brillen kan aanbieden en waardoor je dus voor een laag bedrag al een hele leuke bril kan scoren! Ik heb er inmiddels 3, en nummer vier bestelde ik tijdens mijn vakantie in Egypte. 


Ik bestelde de Gracie Mile B. Een donker montuur met wat rondere glazen. Voor het montuur betaalde ik €19,99 en voor mijn glazen €9,99.  Met andere woorden: voor €30,- exclusief verzendkosten had ik een leuke bril! En dat ook nog eens op sterkte!


Gelukkig heb ik het voordeel dat vrij veel brillen mij staan, al zeg ik het zelf.. Maar als je twijfelt kun je ook eens langs gaan bij Polette in Amsterdam. Er zit namelijk een winkel in de Kinkerstraat waardoor je de monturen ook eerst kan passen en proberen voordat je de bril aanschaft.

I love it! Het is weer eens wat anders en ik wilde zo graag een donker montuur aan mijn collectie toevoegen. En dat voor €35 inclusief verzenden, das toch een heerlijk bedrag of niet? Wat vind jij?

Liefs,

Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Zo'n model wil ik wel! Ik ben mij een beetje aan het oriënteren, want ik ben gewoon best wel blind 's avonds in de auto. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dan is een groter montuur sowieso wel handig! Vallen de randjes ook nog zo op haha Xx

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit. Ben heel benieuwd hoe hij je staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze bril vind ik heel erg leuk! Volgens mij doet de foto het niet van wanneer je de bril op hebt. Nu ben ik wel heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook