Posted by / woensdag 30 november 2016 / No comments /

MAC • Blacktrack EyelinerEyeliners, een vrij essentieel dingetje bij een complete ooglook. Het geeft nét even dat beetje extra als je het mij vraagt en review ik de eyeliner van MAC. Is het dat geld waard?

MAC Cosmetics, toch wel een favoriet merk onder veel mensen onder ons. Waaronder ook van mij. Ik gebruik al jaren producten van MAC en ik ben tot nu toe misschien 1 of 2x teleurgesteld. Tijd om eens een nieuwe tak van dit merk te verkennen; eyeliners.


Ik koos voor een fluid eyeliner gel, mede doordat mij dit efficiënt leek en kon het lekker lang meegaan. Het is tenslotte een rond potje. Het ziet er zeker weten chique uit, maar dat ben ik zo langzamerhand wel een beetje gewend van MAC Cosmetics.


Er zit vrij veel inhoud in al zeg ik het zelf. Ik heb dus ook echt wel het idee dat je hier een ruime tijd mee vooruit kan. Er zit in totaal 3gram aan product in, wat weinig lijkt, maar je hebt er natuurlijk ook erg weinig voor nodig (als het goed is).

Ik test deze liner gewoon meteen op mijn ogen. Dat op mijn hand aanbrengen etc vind ik nu even overbodig. Kom maar door met die actie! De kleur is weliswaar echt intens. Zwart is ook echt zwart. Daar hou ik van; niks is frustrerender dan 3x met dezelfde eyeliner over je pas gezette lijn aanbrengen omdat het anders grijs lijkt. Score!


Een nadeel is wel dat je een schuin kwastje moet hebben om dit natuurlijk aan te kunnen brengen. Anders schiet het nog niet op. Ik gebruik hiervoor de MAC .... brush. Ik vind deze persoonlijk heel fijn werken maar het kwastje hoeft natuurlijk niet per se van MAC Cosmetics te zijn. Maar ik ben wel erg tevreden met het resultaat!

Ik kocht de Blacktrack eyeliner voor €19 bij de MAC Cosmetics counter in de Bijenkorf. Ook kun je dit item online bestellen of bij één van de andere verkooppunten.

Wat vind jij van deze eyeliner?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook