Posted by / maandag 21 november 2016 / 3 Comments /

Lush • Christingle


Een item waar veel over gesproken is. Maar waar iedereen weer anders op reageert. Ik werd toch nieuwsgierig en testte dit item uit. Lees je mee naar mijn review?


Het gaat, zoals de titel natuurlijk al verklapt, om Christingle Body Conditioner. Een soort van showergel en bodylotion in één. Echt super handig voor de momenten dat je een beetje haast hebt en niet nog apart je lichaam in wil smeren. Lush heeft twee varianten: 100gr en 240gr. Dit zijn uiteraard dezelfde producten, maar dan in een andere hoeveelheid. 

De Christingle wordt als volgt omschreven:
“ Verkwikkende mentholkristallen en pepermuntolie schudden je wakker en zorgen voor tintelingen van kruin tot teen” - Lush Nederland


Oké, dat klinkt spannend. Over die tintelingen heb ik veel verhalen gelezen. De één vind het heerlijk en de ander heeft het gevoel alsof de huid de hele tijd in brand staat. Ook worden er verhalen gedeeld over dat dit product ideaal is in de zomer. Zodat je huid lekker kan afkoelen. Ook als het verbrand is bijvoorbeeld of dat het gewoon mega benauwd/warm is. 


Wanneer ik de Christingle ruik merk ik dat mijn neusvleugels meteen wagenwijd open gaan staan. Tjakka! Ideaal dus als je een beetje verkouden bent. Ik denk dat dit door de combinatie van menthol en pepermunt komt. Vroeger moest ik altijd stomen met menthol. Dit maakte mijn luchtwegen weer open. Het ruikt wel heerlijk fris!

Nu de test onder de douche. Oké , ik snap waar de heisa over gaat. Dit product geeft echt een enorme tinteling op je huid! Ik had het alleen op mijn borst en armen gedaan, maar hier voel je ook echt wel wat van. Ook in de praktijk gingen mijn luchtwegen goed open staan. Wat echt heerlijk is als je benauwd bent zoals ik (in de herfst is dit erger ivm vochtigheid, wind etc). Dat tintelende gevoel, wat ook zeker verward kan worden met branderig, want dat had ik ook even, verdwijnt na ongeveer 10/15 minuten. Bij mij dan tenminste. 


Al met al vind ik het echt een fijn product en zal ik heb op dit moment lekker gebruiken als ik mij een beetje ziekjes voel. Of gewoonweg benauwd. Want daar hielp het bij mij wel goed bij. Of deze in de zomer ook verkoeld werkt houden jullie nog van me tegoed. Want dat kan ik nu natuurlijk niet testen, lol. Daarnaast is het product ook enorm zuinig in gebruik. Je hebt echt niet veel nodig om een fris gevoel te krijgen. 


De prijs is wel wat aan de hoge kant. Daar ben ik eerlijk in. Voor 100gr betaal je €16,95 en voor 240gr betaal je €32,95. Maar goed, het is wel een zuinig product dus kun je er wel lang mee doen! Je kunt hem uiteraard ook uit Engeland bestellen. Dan betaal je omgerekend €11,16 voor 100gr en €20,14 voor 240gr. Scheelt nogal he!

Hebben jullie weleens een Body Conditioner van Lush geprobeerd?

Liefs,

Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Hm dat tintelen/branden lijkt me een gek gevoel.. Al met al klinkt het wel als een fijn product. Vooral de geur spreekt mij wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook