Posted by / woensdag 16 november 2016 / 2 Comments /

Food • Hotspot; De Drie Graefjes AmsterdamIk vind het weer een tijd om een leuk en gezellig eettentje met jullie te gaan delen. En wellicht kennen een aantal (of misschien wel vele!) van jullie deze nog niet. Het is mijn favoriete koffie-date-tentje en vandaag deel ik hem met jullie.

Het gaat om De Drie Graefjes in Amsterdam. En misschien kennen jullie hem wel als de American Bakery. Iets waar De Drie Graefjes wel bekend om staat; Zij staan voor grote stukken huisgemaakte taart, rijke lunchgerechten en perfecte koffie die we met een glimlach serveren in onze sfeervolle lunchrooms en American Bakeries. Op en top gezellig dus!In Amsterdam zijn er twee winkels als het ware; één op de Rokin en één bij de Dam. Persoonlijk ga ik altijd naar de lunchroom bij de Dam, omdat ik dit gewoon een hele gezellig plek vind waar niet enorm veel mensen komen. Bij beide winkels is er ook een American Bakery aanwezig.


Maar wat bestel je dan eigenlijk? Ik ga eigenlijk altijd voor mijn lievelingsgebak; Red Velvet Cake! Hier kun je mij werkelijk voor wakker maken. Je krijgt altijd een enorm groot stuk, wat ook serieus genoeg is want je zit daarna gewoon echt prop- en propvol. Daarnaast bestel ik ook altijd even een verse muntthee met honing. Healthy Life enzo (ahum !) .

Naast de Red Velvet cake zijn er nog talloze andere opties: Cake Slice, cupcakes, muffins, bars, cookies. Maar je kunt hier ook terecht voor een High Tea of gewoonweg een lekkere luxe lunch. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het zo duur maken zoals je zelf zou willen. Voor alle keuzes kun je de kaart lezen voor de Bakery, en de Lunch kaart.

Naast heerlijk vertoeven en lekker zitten kun je ook gebruik maken van de Take-Away service. Echt ideaal als je een gebakje mee wil nemen voor thuis!

Ik vind het een heerlijk tentje om te komen. Kenden jullie De Drie Graefjes al? En wat zou jou heerlijk lijken om te smikkelen?

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Ik hou helemaal niet van taart of wat dan ook, maar deze Red Velvet Cake.. Oh my god zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook