Posted by / dinsdag 15 november 2016 / 5 Comments /

Event • Zenner


Hoi! Vandaag een nieuw artikel en dit keer gaat het over Zenner. Een onwijs leuk concept waar ik meer kennis mee heb mogen maken middels de persdag van FS Agency. Ik heb genoten en wil dit dus met jullie delen!Wat doen we toch met ons haar tijdens de feestdagen? Jup, eeuwenoude stress, paniek en dilemma's. Want wat moet je er ook eigenlijk mee? Ik ben het type die dan even de krultang erdoorheen haalt en mezelf dan glamoureus genoeg vind. Tijd om dankzij Zenner hier eens verandering in te gaan brengen.

Er werden door haarstyliste Aeola Relouw 3 verschillende kapsels gedemonstreerd die je kunt toepassen tijdens de feestdagen. Het zag er allemaal eenvoudig uit, en wat bleek; de praktijk was ongeveer net zo!


Hier zie je de drie kapsels. Ik maakte een los kapsel waarbij je haar opsteekt en indraait. Rebecca heeft een soort vereenvoudigde vissengraat en Alexa heeft ook haar haar opgestoken door middel van meerdere vlechten.  Drie diverse kapsels, die er echt uitzien alsof het toch wel een lange tijd heeft geduurd. Maar werkelijk binnen ongeveer maximaal een kwartier gedaan is. Ik zeg; op naar het feestmaal op kerst!

Wat ik ga doen deze kerst? Ik denk dat ik voor kapsel nummer 2 ga. Ik hou namelijk wel van ingevlochten haar en ik weet stiekem ook dat ik hier wel goed in kan slagen. Dus dankzij Zenner heb ik toch even een héél leuk kapsel geleerd om (niet alleen) tijdens de feestdagen kan gaan dragen.

Voor welk kapsel zou jij gaan deze feestdagen?

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Oeh wat een toffe foto's en mega mooie kapsels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ze zijn stuk voor stuk heel leuk! die van jullie waren ook tof en zeer goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik vond het zo super leuk! Ons kapsels waren echt on fleek hoor hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kapsel is het geworden. Wij waren ook aanwezig op het event. Het was zo leuk.
  Een prachtige blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook