Posted by / dinsdag 22 november 2016 / 2 Comments /

Event • Smith & CultHet was weer tijd voor een gezellig event! En dit keer mocht ik kennis maken met een nieuw merk die ik heb leren kennen op de persdag van Smith & Cult.


Make-up wie houdt hier nu niet van? Maar dat een make-up merk ontworpen is met bewusten fouten?! En dat bedoel ik in de mooie zin van het woord; de items zijn ontworpen met deukjes om de imperfecties in schoonheid te benadrukken. Daarnaast heeft ook de functie om snel en eenvoudig de items te kunnen hanteren en vast te kunnen houden. Hoe leuk is dat?! En een mooi metafoor is het ook zeker.


Alle items die ik zag zagen er echt even mooi uit. Ook heb ik mijn ogen laten vallen op een beeldig palette die vervolgens op mijn oogleden aangebracht werd. 4 mooie metallic look oogschaduws. Stuk voor stuk prachtig en hebben een goede pigmentatie!


Belangrijk om te weten is dat Smith & Cult is vrij van parabenen, niet op dieren getest, glutenvrij en zelfs vegan! Ook beschikt de collectie over een ruim aanbod aan diverse make-up items en nagellak.


Ik heb mij heerlijk vermaakt en heb mijn ogen weer heerlijk de kost kunnen geven. En dat bij een merk die ik nog helemaal niet kon. Toch ben ik blij dat ik dit merk heb leren kennen, want het is kwalitatief enorm goed. Hier volgt binnenkort meer over!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook