Posted by / woensdag 9 november 2016 / 5 Comments /

Balea • Vanille & Amandelolie shampoo + conditioner


Lieve Loes stuurde mij een hele tijd geleden een verrassingsbox met allerlei items van de DM. Hierin zaten onder andere de twee items die ik in dit artikel ga reviewen. 


Balea, een merk dat enkel bij de DM verkrijgbaar is (zover ik weet) en het is enorm vriendelijk voor je portemonneetje! Er zat dus in mijn verrassingspakket een shampoo en cremespoeling van Balea met mijn lievelingsgeur; vanille. Ik werd natuurlijk enthousiast en moest hier dan ook echt mijn review over schrijven.


Eerst even de shampoo. Het product is een fles van ongeveer 300 ml. Op de verpakking staat een dametje afgebeeld helemaal happy de peppie te zijn met haar weelderige lokken. Nou dat wil ik natuurlijk ook! De geur van deze shampoo is echt gewoon hemels. Een warme luxe vanillegeur met amandeltjes. Heerlijk. 


De cremespoeling heeft exact dezelfde fles, ook ml, alleen zit de dop aan de onderkant in plaats van de bovenkant. Dit is voor mij dus ideaal. Aangezien ik zo scheel ben als een kanarie zonder mijn lenzen en ik anders nog weleens de verkeerde flacon pak. De geur ruikt exact hetzelfde als de shampoo en heeft een dikkere substantie. Maar gewoonweg genieten dus!


Even een kiekje van de substanties. De dikke witte substantie is de cremespoeling en de transparante substantie is de shampoo. Van beiden lijk je niet veel nodig te hebben, maar de praktijktest heeft nog niet plaatsgevonden. 


Oké, ik ben eigenlijk echt wel tevreden over deze items! Ik moest wel even wennen aan de shampoo, die had een wat andere structuur dan dat ik gewend was. Dus moest iets meer water erbij doen om het lekker te laten schuimen. De geur ruikt net zo luxe als ik hem gebruikt als in de flacon zelf. Het wordt dus op geen enkel moment chemisch of nep. Me likey! De cremespoeling vind ik heerlijk. Smeert goed uit en maakt mijn haar ook lekker zacht. Gedurende de dag kon ik de geur van amandel en vanille in mijn haar gewoon nog steeds ruiken!


Voor de Balea Vanille en Amandelolie Shampoo betaalde ik €0,55.
Voor de Balea Vanille en Amandelolie Cremespoeling betaalde ik €0,55.

Een geweldige budgettopper dus die ik zeker vaker wil gaan aanschaffen! 

Liefs,

Sharmaine

Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. ik heb nog nooit iets van dit merk gehad..
  tijd om daar verandering in te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja het is zeker de moeite waard hoor! Ga je geen spijt van krijgen xx

   Verwijderen
 2. Ik heb deze ook en vind ze niet slecht! Al doen ze ook niet echt iets extra voor mijn haren! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook