Posted by / zondag 25 september 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 38, 2016


Het is officieel herfst, dus tijd voor een nieuw frontje op The Weekly Scents Journal! Wat vind je ervan? Ik deel deze zondag weer al mijn gebrande geurtjes van de afgelopen week. Kijk je mee?


Ik zal eerlijk bekennen. Ik het deze week zo gigantisch druk gehad met mijn nieuwe banen dat ik amper de tijd heb gehad om veel geurtjes te branden. Zelfs nu op zondagmorgen (6:30)ben ik dit aan het typen, zo vlak voor mijn werk. De enige geur die ik heb gebrand was Evening Air van Yankee Candle. 

Deze geur ruikt naar mijn mening sterk naar een waterige after shave geur. Ik hou hier persoonlijk wel van, alleen heb je het vaak na een tijdje wel gezien. Dat is ook bij deze zo, ook bij mij. En dan moet je nog zo een enorme tijd doen he met zo een large jar, haha! Ik ben nu tot bij de Yankee letters, dus opzich schiet het al op (gewoon lekker laten branden). 

De officiële geur omschrijving is als volgt:
The crisp breeze of a fall night warmed with notes of clove, geranium, basil, cedarwood and musk." 

Ik moet zeggen dat ik nog even niet door had dat het een echte herfstgeur moest zijn. De musk ruik ik zelf ook en het "aparte" geurtje is duidelijk dan de cedarwood. Maar de rest ruik ik persoonlijk niet. 

Al met al komt ie uiteindelijk wel op, het is een lekkere (mannelijke) geur, alleen 150 uur staat mij enorm tegen. Maar dat heb ik momenteel met alle Large jar kaarsen van Yankee Candle. Lokaal heb ik niet zoveel gebrand deze week, hoop ik toch dat jullie een wat uitgebreidere review waarderen!

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook