Posted by / zondag 4 september 2016 / 3 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 35, 2016


Ik heb deze week weer het één en ander gebrand deze week en ik laat jullie alles weten! Ik brandde wat diverse geuren en wat geurtjes die gewoon écht op mogen van mij. Kijk je weer gezellig met me mee?


Maandag:
Vandaag was ik lekker een middagje thuis en ik besloot om mijn Jelly Beans jar maar eens erbij te pakken. Hij mag namelijk wel gewoon echt op. Ik heb nu nog een halve jar. Hij ruikt wel lekker hoor, naar snoepjes!


Dinsdag:
Vandaag brandde ik een andere geur die ook wel op mag; Granny Smith. Ik heb ook een beetje een haat-liefde verhouding met deze geur. De ene keer vind ik hem heerlijk, maar de andere keer walg ik ervan. Heel gek. 

Woensdag:
Vandaag had ik een beetje een hectische dag; even naar Aroma Plaza, even naar de Lush en vervolgens lekker bakken in de zon! Want het was echt prachtig weer! 


Donderdag:
Ik had weer zo een lekkere drukke dag vandaag. Toen ik bij mijn oppasgezin was heb ik kaarsjes aangestoken waarvan 1 geurkaars. Beach Wood van de Action. Ruik je natuurlijk geen drol van, maar voor €0,89 stond hij leuk haha!


Vrijdag:
Tijd voor wat ontspanning. Ik besloot om de geur Soft Blanket te branden van Yankee Candle. Een van mijn favorieten! Deze geur is zo warm en lief en knuffelig. Echt heerlijk!

Zaterdag:
Ik was opeens zo ziek als een hond geworden en kon weinig geuren verdragen. Daarom ging nogmaals de Soft Blanket aan van Yankee Candle.


Zondag:
Vandaag brandde ik de tart Autumn Gathering. Een geur van Yankee Candle die niet in Nederland te verkrijgen is. Iemand die ik ken heeft deze meegenomen uit de USA voor mij. Ik vind deze geur echt heerlijk; sandalwood, patchoeli en herfst fruit. Me likey!

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. wat een mooie kaarsen, ik ben zelf ook dol op geur kaarsen en brand ze zo vaak mogelijk om heerlijk te ontspannen. Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook