Posted by / maandag 12 september 2016 / 1 Comment /

Sleek • Pout Polish


Vandaag heb ik eens een tinted lipbalm getest. Althans, ik vind dat dit het geval is. Hoe ik erover denk lees je in dit artikel.


Ik was een tijd geleden bij de Big Bazar en kwam deze Pout Polish tegen van het merk Sleek. Er waren meerdere kleuren maar mijn keuze viel op deze drie; Raspberry Rapsody, Powder Pink en Electro Peach.

In het potje zit zo een 15ml en beschikt het ook nog eens over een SPF 15, ideaal dus als je toch even het zonnetje in gaat. Ik nam deze mee op vakantie en vond het persoonlijk wel een handig idee; gevoede lippen en nog eens beschermd tegen de zon ook!


Dit zijn de swatches op mijn arm. De kleuren die je zeker weten wel terug, maar ze zijn minder heftig dan in de verpakking. Daarom zijn zit dan ook mooie tinted lipbalms. Het product zelf is erg glossy en heeft een mooie finish. Het voelt ook zeker weten erg voedend aan op mijn lippen.


Persoonlijk vind ik de Electro Peach het mooist, gevolgd door Raspberry Rapsody en Power Pink. Electro Peach vind ik ook wel echt een vakantiekleurtje. Ideaal. Ik weet het niet, de Power Pink vind ik gewoon een beetje te lichtjes, alsof je alleen een glansje op je lippen hebt. Net zoals de Raspberry Rapsody.  


Zou ik ze nog eens kopen? Ik weet het niet. Ik vind het product opzich wel fijn, en geeft ook zeker een mooie kleur af. Maar ik ben niet hysterisch over dit product. Ik hoef sowieso niet nog meer kleuren te hebben. Ik betaalde €1,99 per Pout Polish bij de Big Bazar.

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik denk niet dat het wat voor me is, vooral omdat ik niet gek ben op lipproducten in een potje omdat de helft dan onder mijn nagels gaat zitten haha. Vind de kleurtjes wel leuk, ben benieuwd hoe ze je staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook