Posted by / maandag 19 september 2016 / 1 Comment /

Max & More • Nude Lips kit


Een hele tijd geleden was ik bij de Action en ik nam van de budget topper de Nude lips kit mee. Maar, is het wat? Dat is de vraag... Je leest het in dit artikel!Je leest waarschijnlijk enorm veel over Max&More bij andere bloggers. En toch heb ik nog vrijwel niks over dit setje gelezen. Er waren diverse opties, waaronder ook een rode tint. Toch besloot ik eens de nude versie te proberen. Altijd een risicootje.


In het setje zit een lipliner en een lipstick. het valt mij al op dat de lipliner een iets donkerdere kleur heeft dan de lipstick zelf. Oei, als dat er maar niet sloerie de sloerie uit gaat zien... Dat was zo jaren 90; donkere lipliner en dan een lichte lipstick.


De lipstick zelf is op zich wel oké zo op het eerste oog. Tenminste, je moet niet al te volle lippen hebben. Dan is denk ik de lipstick te dun. Maar ik heb dat gelukkig niet dus dat moet goed komen!


Hier even de swatch op mijn hand. Hij brengt romig aan. Dat is zeker een pluspunt in mijn ogen! Maar ook hier zie je dat de kleur van de lipliner wat donkerder is.


Nu dus de shockerrrrr van de dag. Aangebracht op mijn lippen. Om te janken. Normaliter heb ik 0,0 problemen om een lipliner aan te brengen. Maar deze was zo ontiegelijk stroef! Dat zie je dan ook terug aan de lijntjes; uitgeschoten, hier en daar dikker, hier en daar nog proberen te redden dus vlekneten...Nope, niet fijn! De lipstick blijft romig maar ik vind hem te plakkerig. Wat?! Jup, een plakkerige lipstick. Jakkie.


The Face... zegt genoeg toch? Ik zal zeer zeker deze setjes nooit meer kopen want ik vind het verschrikkelijk. bah.  Dit setje kost €0,79. Maar belandde bij mij dus in de prullenbak. Ik vind het dus echt geen feestje op mijn lippen.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Oh wat jammer! Het zag er gaaf uit en het staat je ook heel mooi! Maar dat enorm droge potlood en die plakkerige lippen doen me echt denken aan mijn ebay aankopen, haha. Die lipproducten zijn ook 9 van de 10 keer zo waardeloos. Zonde!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook