Posted by / maandag 5 september 2016 / 1 Comment /

Ikea • Lugga


Ik weet niet of ik de enige ben, maar wanneer ik bij de IKEA ben moet ik altijd een kaarsje meenemen. Alsof ik er niet genoeg heb, maar het gaat om het idee. Tijdens mijn laatste bezoek nam ik deze kaars mee om te reviewen.


De kaars die ik kocht is de Lugga kaars. Deze super schattige poederroze kleur sprak mij erg aan, net zoals het label. De geur ruikt koud ook inderdaad subtiel, poederig en gewoon lief. Jup, als lief een geur was had het vast deze geweest! 


Ik kocht de middelgrote variant en deze brand voor ongeveer 40 uur. Zo beloofd IKEA. Ik ben benieuwd, dus laten we het gaan testen!


Helaas valt de geur mij een beetje tegen. Mijn kamer is ongeveer 20m2. Maar om nou te zeggen dat ik de geur duidelijk kan ruiken? Nee. Helaas. Ik ben wat dat betreft al teveel verwend door andere geurkaars merken!


Evengoed is het wel altijd leuk om een kaars mee te nemen bij IKEA, en zal ik dit ook vast wel blijven doen. Ik betaalde namelijk  voor deze kaars €1,99. Een mooi prijsje en het staat nog eens gezellig ook!

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. OEPS, ik herken dit, ik neem ook altijd een geurkaars van de IKEA mee. Ik begrijp wat je bedoelt met dat je de geur amper ruikt, de enige geur die ik tot nu toe echt sterk aanwezig vond is de koekjes geurkaars uit de kerstcollectie. Deze kaars ziet er onwijs lief uit, grappig dat een kleur als snel iets uitstraalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook