Posted by / maandag 26 september 2016 / 2 Comments /

GlamGlow • Gravity Mud Firming Treatment Masker


Soms moet je jezelf even verwennen. Tot op het zieke af. Ik besloot om eens een masker te gaan proberen van GlamGlow, want is het echt de hype waard?! Je leest mijn mening in dit artikel.


Ik koos voor de Gravity Mud Firmining masker. Een masker dat beloofd het gezicht wat meer op te liften en de huid te verstevigen. Ik zie ook veel jongeren dit masker gebruiken, en het feit dat dit een peeling masker is vind ik zeker fijn. Ook heeft het een hele toffe kleur; het masker verandert van wit naar chroom als het opdroogt.


In de set krijg je een potje met ..gr van het GlamGlow masker en een kwastje om het aan te brengen. De geur is overigens echt hemels; het ruikt een beetje naar kokos en ananas haha! Echt een tropische verassing waarbij je direct een vakantiegevoel krijgt.


Het masker zelf is een beetje stroperig. Niet al te vloeibaar. persoonlijk vind ik dat wel fijn. Ook brengt het gemakkelijk aan op de huid. Er wordt wel geadviseerd om een ruimte hoeveelheid aan te brengen zodat het verwijderen van het masker eenvoudiger is.

Ik moet zeggen dat ik niet echt extreem t gevoel had dat dit masker mijn huid verstevigde. Wel merkte ik na het masker dat mijn huis lekker soepel en zacht was.


Vind ik het de hype waard? Uhm , nee wat dit masker betreft niet. het is zeker een lekker masker,geeft het een ontspannen gevoel en ruikt ook lekker enzo, maar voor €49,95 vind ik dat dus even te duur. Wel wil ik ooit nog eens een masker proberen van GlamGlow die de porien verkleint en onzuiverheden tegengaat. Wellicht past dit beter bij mijn huid en werkt dit wel.

Heb jij al eens een masker van GlamGlow geprobeerd?

Liefs Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Balen dat een masker voor die prijs toch niet echt spectaculair is..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mehh jammer zeg! Ik was hier juist zo benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook