Posted by / woensdag 14 september 2016 / 2 Comments /

Ali Express • Aankopen #3


Er is weer een heleboel aangekomen vanuit China. Jup, Ali is mijn vriendje hoor! Zo veel items die je voor een stuk goedkoper kan krijgen.
NARS - Blush kwast
Jup, een Fake, maar lijkt er dus precies op. Ik heb hem al gebruikt en hij is echt super fijn. Ook kun je hem ideaal gebruiken om te shapen. Ik betaalde voor deze kwast €2,50.


Kylie Jenner - Lip Kit in Posie K
Ja, nog een fake. haha! Boeit me niks. Ik zag deze kit staan en hij verdween gelijk in mijn mandje. Ik heb hem ook al eens opgehad en vind hem ook erg mooi. Je hoort verhalen over rattenpoep enzo in de lipproducten, maar ben er nog niet ziek van geworden. Of ik heb een enorm goed immuunsysteem. lol. Ik betaalde voor deze kit €3,80.


Too Faced - Sweet Peach palette
Nog een fake. Hierna nog 1 en dan hou ik erover op denk ik. Of niet. Naja anyways, ik bestelde dit palette en hij kwam helaas niet helemaal heel aan. Van het gehele palette is er één oogschaduwvakje helemaal kapot gegaan. Jammer, maar helaas. Ik heb hiervoor wel een deel van mijn geld terug gehad. Dat is dan wel weer netjes. Normaliter kost het palette €9,99.


Nail Polish Ring
Ik zag deze toevallig bij de Douglas voor €20 ouzo en dacht dat moet toch goedkoper kunnen. En ja hoor! Hier doe je dan je nagellak in zodat je heel eenvoudig je nagels kunt lakken. ideaal! Ik bestelde hem voor €0,97. Scheelt even een slok op een borrel he? Ik krijg hier dus echt een kick van haha *issues*.


Navelpiercings
Al sinds mijn 16e heb ik een navelpiercing. En vaak worden ze dof of wat dan ook. Ik bestelde een  bundel van 6 navelpiercing in diverse kleuren. Ik betaalde hier €0,95 voor. Koopje he! Ik heb nu de blauwe in en het zit perfect. Geen last van irritatie of iets.


Ben Nye - Banana Powder
Dit is de laatste fake. Ik bestelde hem omdat ik het overal voorbij zag komen en dit eens wilde gaan proberen. Ik heb het nog steeds niet geprobeerd. Lol. Ik betaalde hier €1,78 voor.


Make-Up Brush Mat
Ik weet van meer high end merken dat zij dit ook verkopen. Maar wederom voor belachelijke prijzen.  Deze mat heeft zuignapjes aan de onderkant zodat je hem in de gootsteen kan bevestigen als het ware en ik moet zeggen; hij werkt als een tierelier! Binnen 5 minuten had ik al mijn kwasten schoon! Ik wil in ieder geval niet anders meer. En dat voor mijn €3,75.

Dat waren weer even de items die ik bestelde via AliExpress. Een heerlijke webshop waar je veel items veel voordeliger kunt krijgen. Bestel jij hier ook weleens wat?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Aliexpress blijft leuk he. Ik ben nu ook weer aan het wachten op een aantal items! Ik vind het oogschaduw palette wel heel tof. Hoe is de kwaliteit?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rattenpoep in de producten? Really? Hoe verzinnen mensen het..
    Weer hele mooie en leuke aankoopjes <3

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook