Posted by / maandag 18 juli 2016 / No comments /

Yves Saint Laurent • Rouge Volupté Shine nr. 13 Pink in Paris


Ik kon het weer eens niet laten; ik kocht een nieuwe lipstick van Yves Saint Laurent. Een mooi zomers kleurtje die zeker weten mee gaat in mijn vakantie tas. Lees je mee?
Al eerder kocht ik een lipstick van YSL, ook van de Rouge Valupté Shine collectie. Maar dan kleur 08. Het artikel hierover kun je hier terugvinden. Ik besloot om nog een kleur aan te schaffen en dit keer werd het kleur nummer 13. Lucky 13!


Het is een mooie warme roze kleur. Hij is wel donkerder dan de kleur die ik al eerder kocht, dus hij valt ook lekker op van de zomer. De lipstick is heerlijk romig en glijdt heel makkelijk over de lippen. Je hebt er ook geen lipliner of penceel voor nodig. Gewoon precies waar ik van hou; aanbrengen en gaan met die banaan!


Hier even de swatch op mijn hand. De lipstick is werkelijk zo romig dat hij echt over mijn hand glijd. Heerlijk. Zoals je kunt zien is het daadwerkelijk een warme kleur. Het lijkt wel een beetje perzik roze. Ik vind het in ieder geval prachtig!


Ik kocht deze lipstick bij de Ici Paris XL voor €27,09. Dit was met korting. Normaal gesproken zijn de lipsticks €36,12. Ook een behoorlijke smak geld, maar dan heb je ook wel wat he!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook