Posted by / maandag 4 juli 2016 / 2 Comments /

Yankee Candle • Warm Summer Nights 2016


Vanaf vandaag zijn ze overal weer verkrijgbaar; de nieuwe warm summer nights van Yankee Candle! Een nieuwe collectie van 4 geuren waarvan ik de tarts alvast ga testen voor jullie. Lezen jullie mee?

In totaal zijn er vier geuren uitgekomen.
Dit zijn Flowers in the Sun, Passion Fruit Martini, Dreamy Summer Nights en Sunset Breeze. De labels vind ik allemaal echt wel mooi, maar de labels die er voor mij echt uitspringen zijn Sunset Breeze en Dreamy Summer Nights.


Flowers in the Sun
"A remarkably bright scent of sweet blossoms which conjures up images of a walk in the garden, with sunlight spilling over all the golden colors."Deze geur moet je dus doen denken aan een wandeling in de tuin. Wanneer ik deze geur brand ben ik helaas teleurgesteld. Ik rook de tart koud en hij rook voor mij echt naar een heerlijke tuin waar je doorheen loopt. Eenmaal aan, rook ik bij deze helaas niks.. 


Passion Fruit Martini
"Sit back, relax and savour a tropical mix of passion fruit, mango, and zesty orange. It’s like a long sip of a true beachside cocktail."Een heerlijke mix van passievrucht, mango en sinaasappel. Voor de echte fruitliefhebbers dus! Tijd om hem snel te proberen; oh my, wat is dit een heerlijke zomerse geur!  Hij ruikt echt sterk naar de passievrucht en mango als je het mij vraagt. Echt een heerlijke zomerse geur die ook echt een beetje ruikt naar een cocktail.


Dreamy Summer Nights 
"A relaxing blend of vanilla bean, heliotrope and a hint of woodiness spreads the subtle magic of a warm night in soft bloom."Vanille boontjes, heliotroop en een houtgeur.. Spannende combinatie. Maar ik was natuurlijk al verkocht bij vanille. Bij het branden van deze geur merkte ik dat ik een beetje teleurgesteld was. Ik vond deze tart persoonlijk niet zo sterk qua geur. Erg jammer, want als ik hem koud snuffel vind ik hem zo lekker! Ik ga hem nog proberen met een ander soort brandertje, zodat de tart heter wordt, misschien dat dat helpt. Maar ik ben bang dat ik deze geur persoonlijk te licht vind.


Sunset Breeze.
"Take an evening stroll on a beach, with scents of tropical fruits moving on the breeze, back and forth, just like the surf." 
Hm. Soms heeft Yankee Candle echt van die omschrijvingen waar je niks mee kunt. Dit is er zo eentje. Je hebt dan toch geen idee wat je moet verwachten. Maar ik begrijp dat ook deze geur een beetje fruitig is, zo uit de omschrijving te lezen. Wanneer ik deze geur brand ruik ik echt een zachte geur met wat tropisch fruit. Ik vind de geur bij vlagen aanwezig, dan is hij heerlijk. Het geeft wel echt een zomers vakantiegevoel! Heerlijk! 

Hopelijk heb ik jullie een beetje een beeld kunnen geven van de geurtjes. Geuren zijn persoonlijk, dus wat ik absoluut niet lekker vind, kan een ander heerlijk vinden. Maar volgens mij is er wel in grote lijnen uit te halen hoe de geuren zijn!Van alle geuren zijn tarts, votives, small- medium- en large jars beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen bij diverse wegshops en winkels. Zoals Aroma Plaza, Sensational Home en US Candles

Ga jij iets uit deze collectie proberen?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Ah ik moet snel weer nieuwe tarts halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi ja dat is sowieso altijd handig toch om in huis te hebben? Helemaal met al die regen die we hebben de laatste tijd ...

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook