Posted by / maandag 11 juli 2016 / 5 Comments /

Yankee Candle • Raspberry Sorbet
Ze zijn er weer! De nieuwe US Limited Editions van Yankee Candle. Dit keer zijn er de volgende nieuwe exclusive geuren bij Aroma Plaza te verkrijgen: Sandalwood Vanilla, Pina Colada en Raspberry Sorbet. Deze laatste geur ga ik uitgebreid in het zonnetje zetten en reviewen. 


Raspberry Sorbet behoort tot de categorie Food & Spice en is een onmisbare geur voor liefhebbers van de zomer en fruitgeuren, of in combinatie natuurlijk. Hij heeft wel 150 branduren en is enkel verkrijgbaar in een Large Jar. Dit is vanwege de exclusiviteit van deze geur.

Raspberry Sorbet wordt als volgt omschreven:
“ Zodra je Raspberry Sorbet thuis brand, krijg je een energy burst met heerlijk fris en tintelend frambozen aroma. Het perfecte romige dessert voor een heerlijke avondje thuis!” 

Dat beloofd al veel goeds, als je van fruitige geuren houd is dit al zeker een aanrader, maar volgens mij houd iedereen wel van een romig dessert toch? 


Wanneer ik de kaars aansteek duurt het ongeveer vier uur tot de Raspberry Sorbet tot een volledige pool is gekomen. Dit is essentieel als je een Yankee Candle gaat branden. Je hebt altijd een volledige pool nodig om ervoor te zorgen dat de kaars mooi egaal naar beneden brandt. Daarnaast is het een algemeen tip om de lont van de kaars tussen de 3 en 5 millimeter te houden voor een optimale levensduur van de kaars. Om de lont bij te trimmen heet Yankee Candle ook een Candle Wick Trimmer. Deze maakt het zeer eenvoudig om de lont bij te kunnen houden. 


Een mooi gepoolde kaars is natuurlijk enorm mooi om naar te kunnen kijken, maar het gaat tenslotte om het meest belangrijke; de geur. De geur ruik ik persoonlijk al na … minuten. Daarnaast is de geur precies zoals deze als bovenstaand wordt omschreven; fruitig en romig. Je ruikt de heerlijke koele geur van bevroren frambozen aangevuld met een wat romige nageur. Persoonlijk kan ik alleen nog niet plaatsen of het nou een soort slagroom geur is, of een hint van vanille. In beide gevallen vind ik de kaars echt heerlijk! 

Niet alleen is de kaars dus prachtig om te bekijken, maar kun je ook optimaal genieten van de geur. Het is een heerlijke zomerse geur die ik persoonlijk ook op warmere dagen ga branden. Of op de momenten dat ik gewoon een zomers moment wil beleven.Deze US Exclusive is €29,95 en is te verkrijgen bij Aroma Plaza. Wees er snel bij, want op is op!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Deze geur vind ik zoooo lekker!
  Hele mooie foto's mop <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik ken deze nog niet. Die wil ik heel graag gaan ruiken, lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een prachtige foto's gemaakt! Ik vind deze geur zelf erg zuur maar die kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook