Posted by / woensdag 20 juli 2016 / No comments /

Wat Maakt Je Mooi • Honey Bunny Fluffy Body Butter


Soms zijn er van die items waar je gewoonweg in 1 keer smoorverliefd op wordt. Dit is er zo eentje voor mij! Daarom deel ik deze heerlijke body butter ook vandaag met jullie. Want deze jongen is toch wel héél lief voor de portemonnee, is gemaakt van pure ingrediënten  én is niet op dieren getest. Lees je mee?


Misschien kennen velen van jullie deze geniale webshop al, maar misschien nog niet iedereen. Ook vind ik dat iedereen en zijn moeder deze webshop moet kennen, want hij is echt zeker weten een aanrader als je het mij vraagt. Niet alleen omdat de producten allemaal een klein prijsje hebben, maar ik vind het ook altijd persoonlijk leuker om items aan te schaffen bij een zelfstandig ondernemer. Maar dat is mijn persoonlijke mening.


Genoeg over mij; laten we eens deze heerlijke Fluffy Body Butter in het zonnetje zetten! Het is de Honey Bunny en op de website van watmaaktjemooi.nl wordt dit snoezige vriendje als volgt omschreven:

Honey Bunny is geïnspireerd op de beroemde geur "Honey I washed the kids"van Lush. Een combinatie van bergamot, crispy appeltjes en zoete sinasappel. Gevolgd door gouden honing nectar, toffee en een zachte witte musk. Een ultieme verwengeur en zeker een BESTSELLER!"

Dus... Het is een dupe van de Lush geur Honey I Washed The Kids. Say WHAT?! Ja, het is echt waar! Ik hou zo enorm van die geur, maar ik kan gewoonweg niet tegen blokken zeep. En zeg eens eerlijk; hoe fijn is het om je lichaam in te smeren en de hele dag naar een toffee te ruiken?! Zo ruikt Honey I Washed The Kids namelijk voor mij, en zo dus ook deze body butter. 
Wanneer je de Fluffy Body Butter open maakt snap je direct waarom hij Fluffy wordt genoemd; de structuur van deze body butter is gewoonweg net vers geklopte slagroom! Ik denk dat dat de beste manier is om dit product te omschrijven. En dan al de geur die eraf komt, oh hemel.... Inderdaad zo een sterke toffee geur die je neusvleugeltjes tegemoet komen. Zo lekker!


Wanneer je een klein toefjes van deze 'slagroom' uit het potje pakt, blijft de substantie vrijwel hetzelfde. Het smelt iets, maar het blijft nog steeds een kloddertje slagroom op je vinger. Probeer het niet op te eten Sharmaine... 


Als je het dan op de huid aanbrengt gebeurd er iets wonderbaarlijks. Er is dan namelijk niets meer te zien van deze luchtig geklopte slagroom! Het smelt direct met aanraking van de huid. Zoals je kunt zien laat het dan een olie laagje achter. 
Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik vind dat de olie enorm snel in de huid trekt. Wat ik persoonlijk wel erg prettig vind want ik heb er echt een hekel aan als ik olievlekken in mijn kleding krijg, of dat mijn kleding plakt als ik het aantrek. Beiden is niet het geval bij deze heerlijke fluff! Mijn huid voelt naderhand ook enorm zacht aan. En steeds moet ik aan een quote van Dispicable Me denken: IT'S SO FLUFFEH! 


Conclusie; LOVE it! Ik ben er echt over uit dat ik deze, en andere fluffy body butter van Wat Maakt Je Mooi ga bestellen en proberen. Ik kocht de Honey Bunny Fluffy Body Butter voor €5,50. Dan krijg je een potje van 120ml. Zelf doe ik hier al ruim een maand mee en ik zit nog niet eens op de helft van mijn potje. Erg zuinig in gebruik dus! 

Er zijn ook diverse maten te bestellen:
120ml: €5.50
180ml: €7,50
280ml: €9,50 

Heb jij al eens iets geprobeerd van de webshop van Wat Maakt Je Mooi

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook