Posted by / woensdag 6 juli 2016 / 3 Comments /

Urban Decay • Naked Basics 2 palette


Dit palette heb ik al een tijdje in mijn bezit. En toch laat ik hem nu pas aan jullie zien. Eigenlijk enorm zonde, want het is zo een fijn palette!
Het is de Urban Decay Naked Basics 2 palette. Ik kocht deze bij Sephora in Gran Canaria vorig jaar. Het is een palette met 6 kleurtjes met een vrij koele ondertoon. Ik hou hier persoonlijk wel van. En is dit  palette handig om bijvoorbeeld mee te nemen als je op vakantie gaat.


Hier zie je de kleurtjes even goed op een rij. De kleuren heten Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal en Undone. Ik hou echt van dit soort nude kleurtjes omdat je ze gewoon altijd kunt dragen! Je kan hier eigenlijk nooit de mist mee in gaan.


Dan nu de swatches! Van links naar rechts zie je Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal en Undone. De pigmentatie is echt goed, na 1x vegen geeft het deze swatches af. Wel mooi om te zien dat de kleuren ook heel goed op te bouwen zijn qua intensiteit. Dus wanneer je van een daglook gaat naar een avondlook is het toch wel fijn om te weten dat je zelfs met 1 palette een meet intense ooglook kunt maken.


Ik ben enorm blij dat ik dit palette heb aangeschaft. Ik kocht hem voor €29 bij de Sephora in Gran Canaria. In Nederland is het Urban Decay Naked Basics 2 nog niet verkrijgbaar. Wel het zusje; de Naked Basics palette. Deze kost in Nederland €29,50.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Liefde voor de Urban Decay palettes! Ik zweer momenteel bij Naked2. ♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk palette! Zelf heb ik al teveel van zulke kleurtjes om ook nog is dit palette aan te schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook