Posted by / zondag 10 juli 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 26, 2016


Ja ja, hij is er weer hoor! Mijn vaste rubriek op de zondag. Mijn geurdagboekje van de afgelopen week. Kijk je weer mee?


Maandag:
Vandaag brandde ik de tart van Riviera Escape van Yankee Candle. Een heerlijke frissen geur die mij echt aan een vakantie doet denken. heel erg lekker.

Dinsdag:
Vandaag besloot ik eens mijn nieuwe geurlamp uit te gaan testen van Ashleigh & Burwood. En ik deed de geurolie Coconut & Lychee in mijn lamp. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur wel oké vind, maar hij had van mij zeker wel wat sterker gemogen...

Woensdag:


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook