Posted by / woensdag 13 juli 2016 / 2 Comments /

Sephora • Green Tea Mask


Toen ik in Sephora was vorig jaar, nam ik dit gezichtsmasker mee. Mijn huid was de laatste tijd echt verschrikkelijk dus ik besloot deze eens te gaan testen. Is het toch het proberen waard? Of was het totale geldverspilling? Je leest het vandaag!
Sephora heeft diverse soorten maskers, maar juist het masker met green tea sprak mij enorm aan. Vanwege de matterende en zuiverende werking. Althans, zo beloofd het.


De verpakking vind ik op zich als chique de friemel. Je maakt het echt open en dan komt het masker tevoorschijn. Ik ben enorm benieuwd...


Wanneer ik het masker zelf open maak zie ik daar de sheet mask zitten. Het heet hier een fiber mask, en dat merk je ook wel. Het masker zelf is wat dikker en is serieus doordrenkt met de groene thee vloeistof! Me likey! Ik vind het persoonlijk altijd erg fijn als een masker zoals deze veel olie en substantie bevat. Dan geeft het mij namelijk het idee dat het beter gaat werken, lol.


Tijd om het masker eens lekker op te doen! Hij is erg groot en bedekte mijn gehele gezicht + een gedeelte van mijn (onder) kin. Heerlijk, omdat juist dat de plek is , samen met mijn wangen, waar ik de meeste onzuiverheden krijg. Het masker moet 15 minuten op blijven zitten..


Tijd dus om eens lekker te gaan relaxen. Hier zie je hoe het masker bij mij zit. Zoals je kunt zien is het masker ook echt heel erg vochtig. En toen ik het masker op had voelde ik het ook een beetje tintelen, maar niet op een vervelende manier.


Ik vond het masker echt heerlijk! En merkte dat mijn huid naderhand enorm zacht en gevoed was. Ook mijn onzuiverheden zijn wat vermindert, en zeker minder rood. Alleen het matterende effect merkte ik niet bij mij helaas. Om die reden zal ik dan ook niet nog eens dit masker aanschaffen. Er zijn namelijk ook andere maskers die een goede werking hebben op mijn onzuiverheden.

Ik kocht dit masker dus bij Sephora voor €3,95. Dit masker is dus niet in Nederland te koop!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook