Posted by / dinsdag 5 juli 2016 / No comments /

Picture Sharmaine's Life • Waxen, Sale en Home Made massage bars?!


Vandaag neem ik jullie weer een dagje met mij mee. Dit keer in foto's. Benieuwd naar wat ik allemaal beleefde? Kijk snel met me mee.Ik werd weer eens ouderwets vroeg wakker; om 7.30 om precies te zijn. ik heb ontbeten met een aardbei banaan smoothie en besloot om een filmpje te gaan kijken. Ook was mijn Home Made massage bar klaar! Het is geïnspireerd op de massage bar Percup van Lush. Hij is goed gelukt! En in ben er enorm blij mee, ahah!


Rond 10u besloot ik om lekker te gaan douchen met wat nieuwe items van mijn nieuwe lievelingsshop; Wat Maakt Je Mooi . Dit is een webshop die zo ontzettend veel lekkere dingen maakt, en ook niet eens duur is. Ik gebruikte de Brown Sugar & Fig Shower Smoothie en de Honey Bunny Body Butter (deze ruikt naar Honey I Washed The Kids van Lush!). En ik kan de dag aan.


Tijd voor een vroege lunch, waar ik lang op moest teren. Want de hele middag ben ik onderweg. Ik besloot om even een bakje noodles te maken. Niet de meest gezonde optie, i know. Maar daarna was het al tijd om weg te gaan.


Om 12.00 had ik een afspraak bij Delete Waxing. Ik kom hier al enorm lang en persoonlijk vind ik waren prettiger dan scheren. Na mijn wax behandeling blijven de haartjes bij mij een maand weg. Ideaal zodat ik vlak voor mijn vakantie nog een keer kan gaan haha!


Na mijn wax behandeling besloot ik om nog even langs te gaan bij Aroma Plaza. Er is namelijk Sale en dat duurt nog een aantal dagen! Alles op de tafel is nu met 50% korting. Heerlijk om eens te snuffelen dus. Maar ook natuurlijk tijd om even bij te kletsen met de eigenaar van de winkel. Aroma Plaza heeft trouwens nu ook een filiaal geopend in Utrecht! Dat is misschien voor velen veel handiger en dichterbij om eens langs te kunnen gaan.


Zie hier mijn buit. Ik kocht de Childs Wish large jar, wat tarts en een nieuwe geurlamp van Ashleigh & Burwood. Ik ben er echt heel erg blij mee!


Om 17.30 was het tijd om op te gaan passen bij mijn oppaskindjes. Ze zijn 9 maanden, 4 en 7 jaar oud. Deugnietjes zijn het zeker, maar in principe valt het allemaal na 20.00 reuze mee. Dan slapen alle drie de kindjes en kan ik gewoon aan mijn eigen dingetjes werken. Ik besloot om even wat sollicitaties de deur uit te knallen en daarna lekker aan mijn blog te gaan werken. Stiekem heb ik het wel gemist.

Ik was uiteindelijk rond 00.30  thuis en heb ik mij gelijk klaar gemaakt om naar bed te gaan. Want ik moet de volgende dag weer vroeg op! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te zien, want ik heb het bloggen zeker weten gemist, dus jullie ook hihi!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook