Posted by / maandag 25 juli 2016 / 6 Comments /

Ali Express • Aankopen #2


Al een hele tijd geleden postte ik een artikel waarin ik mijn aankopen #1 liet zien van Ali Express. Dit keer laat ik jullie weer een aantal nieuwe items zien die ik heb besteld! En dat voor een prikkie...
MAC Lipsticks
Ik bestelde 3 lipsticks bij dezelfde verkoper. Van links naar rechts de kleuren Kinda Sexy, Pink Nouveau, Honeylove. Alle kleuren zijn mat, goed gepigmenteerd en blijven ook super lang zitten! Ook zie je amper verschil met het echte werk. En dat voor een kleine prijs van €2,50 per stuk.


Benefit High Brow Glow
Voor Benefit liefhebbers zoals ik stond deze al enorm lang op mijn verlanglijst. Maar toch stond de originele prijs mij niet aan. Of gewoon simpel gezegd; ik was er te gierig voor. Ik zag deze bij Ali Express en heb deze zonder te twijfelen direct besteld. Deze koste €2,48.


Double Dot Pearls
Ik vond deze zo ontzettend schattig! Maar ook hier was ik natuurlijk in de veronderstelling dat deze op Ali Express goedkoper waren. En dat klopte ook. Ik bestelde deze Double Dot Pearl oorbellen in het wit en zwart voor €0,17 per stuk!


Gold Necklace
Nee uiteraard niet echt goud, duh, maar gewoon voor de leuk! Ik bestelde deze superduper lange gouden ketting voor maar €0,90. Dan ben je er ook niet zo beroerd van als je de kroeg komt uitrollen en hij is stuk... Toch?


The Balm Blushes
En tot slot deze twee pareltjes! Ook dit zijn wederom dupes, van het bekende merk The Balm. Ik bestelde Cabanaboy en Fratboy. En deze waren €3,42 per stuk. Ik ga hier ook nog een artikel over schrijven, dus meer over deze twee boys volgt nog!

Dat waren weer even wat items die ik bestelde via Ali Express. Er zijn nog genoeg items onderweg, dus binnenkort verschijnt er ook een deel 3 op mijn blog!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! Had laatst 12 liquid lipsticks van 'Lime crime' gekocht. Neppe natuurlijk, en heb ze in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohh dat is ook nice! Hoe lang duurt het voordat je ze in huis had? Xx

   Verwijderen
 2. Leuke producten! Via welke koper kocht je de Mac lipsticks? En duurde die lang met verzending?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bestelde ze bij Sunshine Beauty Shop en ze waren binnen 2 weken in huis! :)

   Verwijderen
 3. Dit zijn geen dupes maar fakes. ;) Dupes zijn spullen van andere merken die er hetzelfde uitzien als een (duurder) merk, dit zijn nagemaakte artikelen die pretenderen het duurdere merk te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook