Posted by / zondag 5 juni 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 21, 2016


Hij is een tijdje niet meer verschenen, maar ik heb deze week weer mijn best gedaan. Benieuwd naar de geuren die ik deze week brandde?
Maandag
Wat is het toch een deprimerende bedoeling buiten. Alleen maar regen. Ik besloot om het zonnetje in huis te halen en koos voor een nieuwe USA exclusive ; Yankee Candle Raspberry Sorbet. Een heerlijke zachte frambozengeur. Ik vind hem lekker, maar hij had stiekem wel wat sterker gemogen van mij.

Excuses, ik ben weer een slechte geurtjes brandend mens geweest. Sorry!!!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook