Posted by / woensdag 25 mei 2016 / 3 Comments /

Yankee Candle • Empty Goals


Vandaag bespreek ik met jullie mijn doel voor de komende tijd. Ik heb ontzettend veel votives van Yankee Candle, en die mogen nu allemaal wel eens op. Kijk je mee welke exclusieve geurtjes ik ga opbranden de komende tijd?


Ik weet niet of ik de enige ben die dit heeft, maar bij mij gaan votives eigenlijk echt nooit op. Zoals te zien is heb ik een hele doos vol, maar om eerlijk te zijn liggen ze ook al ruim een jaar in de kast. Ik doe er echt nooit iets mee. Hier moest maar eens verandering inkomen.


Ten eerste heb ik alle kerst gerelateerde geuren eruit gehaald. Het is tenslotte mei. Dan hebben we geen kerstgeuren nodig toch? Ook zitten er een paar herfst -achtige geuren tussen. Nu ik zo naar buiten kijk regent het, dus op zich had ik die er ook nog wel bij kunnen doen, haha! Maar ik moet streng zijn. 


Vervolgens heb ik de votives een beetje op deursoort ingedeeld. Dit zijn alle geuren die fris zijn en die ik ga opmaken de komende tijd. 
• November Rain
• Drift Away
• River Valley
• Eucalyptus
• Early Sunrise
• Cottage Breeze


Dan gaan we naar alle fruitgeuren die ik nog op wil gaan maken. Dit zijn er eigenlijk best wel veel.
• Kiwi Berries
• Farmhouse Apple
• Sweet Melon
...
• Juicy Peach
• Orchard Pear
• Juicy Watermelon
• Golden Spiced Pear. 


Ook heb ik nog twee bloemengeuren waar ik totaal niet van houd. Maar goed, op moeten ze sowieso.
• Loves me, Loves me not
• Lakeside Birch


Twee andere geuren die ik nog wil opmaken vallen bij mij een beetje onder de categorie 'relaxen'. Wanneer ik een wat meer stressvolle periode heb zal ik deze geurtjes lekker gaan branden.
• Aromatherapy Spa Stress Relief
• Sandalwood


Tot slot; de laatste twee heerlijke zomerse vakantiegeurtjes. Deze wil ik gaan branden als de temperaturen weer lekker gaan oplopen. 
• Coconut Bay
• Napa Valley HarvestDat zijn alle geuren die ik wil gaan opbranden de komende periode. Ik denk dat het een mooi streven is om te zeggen dat ik deze geuren opgebrand wil hebben voordat ik op vakantie ga op 9 augustus. Dat geeft mij dan 2,5 maand de tijd. Best te doen toch? 

Met welke geur zou jij beginnen met branden?

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Ga je ze echt als kaarsje branden of doe je ze in de brander? Ik zou beginnen met Early Sunrise, ideaal voor 's ochtends!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ze als kaartje branden. Veelal in de badkamer haha! Daar vind ik die votives echt perfect voor. Omdat van de meeste geuren ook gewoon nog een tart heb voor in de brander. :)

   Verwijderen
 2. Er zitten best lekkere geuren tussen! Voor nu kun je inderdaad wel iets herfstigs branden haha. Sandalwood is altijd goed <3 Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook