Posted by / woensdag 11 mei 2016 / 3 Comments /

Urban Decay • Gwen Stefani Blush Palette


Vandaag heb ik een heel palette voor jullie. En niet zomaar één, nee van Urban Decay! Mijn eerste blush palette, maar hoe denk ik erover…Urban Decay is een super mooi en fijn merk. Ook test Urban Decay niet op dieren, dus ook zeker een positief punt! Ik heb persoonlijk wel al wat oogschaduwpalettes, maar nog nooit probeerde ik een blush uit van dit cosmeticamerk. En wat is van fijner dan een heel palette waarbij je meerdere opties hebt?!  waarom ik juist een palette kocht en niet een mono blush lees je later. 


In dit palette zitten in totaal 6 kleuren blush. Ook variëren ze van shimmer, tot mat. Ook heel divers dus. Daarnaast is dit palette een limited edition, dus ook zeker dan extra leuk om te hebben natuurlijk! Het is het tenslotte het unieke Gwen Stefani blush palette. 

De kleuren:
Cherry: Een mooie hot pink kleur, lekker licht roze. 
Easy: Dit zou ik zelf omschrijven als een frambozenkleur met gouden shimmer.
Angel: Mooie champagne kleurige highlighter. 
Lo-Fi: Een matte kleur die een beetje wat weg heeft van een lichtbruine kleur. Beetje zonbruin idee. 
Hush: Prachtige combinatie tussen perzik en roze kleur met shimmer.
OC: Een matte perzik kleur. 

Zoals je merkt is het palette erg divers en zijn de opties echt eindeloos. Je kunt tenslotte ook altijd kleuren met elkaar combineren. 


Wanner ik de kleuren op zichzelf swatch ben ik echt om. Wat een prachtige kleuren zijn dit zeg! Veel van deze kleuren zie ik mezelf ook echt wel veel gebruiken. Ook omdat natuurlijk het mooie weer zich begint aan te kondigen. Dan zijn juist kleuren als Cherry en OC echt perfect. Daarnaast zie ik ook wel mogelijkheden om Angel of Hush als extra ‘uhmpf’ toe te voegen als highlighter. Of juist wanneer ik een Glowy look wil maken. Ik zeg YES tegen dit palette!


Het punt kwam natuurlijk al eerder voorbij; waarom kocht ik precies een palette? Een mono blush kost bij Urban Decay al €30. Voor dit palette met hierin 6 blushes kostte €45,-. Voor mij was het besluit al snel genomen en nam ik dit palette mee naar huis in plaats van een mono blush. Goeie deal toch?

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Goede deal met een aanschaf voor de hele palette. Wat prachtig voor de palette is dit. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad dan zou ik ook voor deze gaan. Het is zeker een mooi palette waar je veel plezier van gaat hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook