Posted by / zondag 8 mei 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 18, 2016


Weer een nieuwe zondag, dus laten we eens kijken wat ik gebrand heb deze week!
Maandag:
Vandaag brandde ik de Vanilla Cupcake van Yankee Candle. Deze is bijna op en het is ook de intentie om deze ook op te gaan maken. Heerlijke geur van cupcakes, jammie! Dit is overigens nog een oude foto hihi.


Dinsdag:
Vandaag brandde ik de Fresh Sparkling Snow van Bath & Body Works. Het is echt geen wintergeur; omdat hij juist enorm fruitig is. Heel erg lekker!

Woensdag:
Vandaag brandde ik even niets omdat ik laat thuis was.

Donderdag:
Vandaag heb ik ook niks gebrand; het was bevrijdingsdag en ging naar een festival. Daarna nog even gaan borrelen en voor je het weet stort je om 4u je bed in... LOL.

Vrijdag:
Vandaag brandde ik weer de Vanilla Cupcake van Yankee Candle. En nu is hij op! Gelukkig maar, want dan kan ik me weer storten op nieuwe geurtjes hihi.


Zaterdag:
Vandaag brandde ik Champagne Toast van Bath & Body Works, want ik vier vandaag dat ik mijn eerste week in mijn huisje heb doorgebracht en tot nu toe vind ik het echt héérlijk! De geur is ook lekker fruitig, dus paste ook echt goed bij het weer.

Zondag:

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook