Posted by / maandag 16 mei 2016 / 3 Comments /

It's My Birthday TAG


Alsof het zo had moeten zijn; op mijn blogdag ben ik ook nog eens officieel jarig! Happy Birthday to me! Whoohooo! Ik ben vandaag 25 jaar geworden en dat ga ik even in het zonnetje zetten door middel van deze TAG. Ik zag hem bij Lindsay Beljaars op haar blog en heb hem overgenomen! Ben je benieuwd naar mijn antwoorden?  Lees dan gezellig met me mee!Welke dag is het nu?
Het is vandaag maandag. De meest stomme dag eigenlijk om écht jarig te zijn. Daarentegen is het wel Pinksteren, dus dat scheelt dan wel weer. Zo een beetje iedereen is vrij. Gulle gever ben ik he op mijn verjaardag, haha!

Op welke dag ben je geboren?
Ik ben op een donderdag geboren. Stiekem was mijn moeder op woensdag 15 mei uitgerekend, maar ik besloot om 1 uur en 12 minuten te laat op de wereld te verschijnen. 

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?
Om heel eerlijk te zijn heb ik echt geen flauw idee. Mijn ouders hebben mij zeer regelmatig gevraagd wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben dit jaar, maar ik weet het gewoon echt niet. Maar elk jaar weten ze me weer te verassen, dus het zal vast goedkomen. 


Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Nee bijna nooit, tenzij mijn verjaardag toevallig op een vrijdag of zaterdag is. Ik vier het namelijk altijd in het weekend omdat ik een hele gezellige familie heb die altijd lekker lang blijven hangen. Dus dan is het vieren op een doordeweekse dag niet ideaal natuurlijk.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Pfoe, dat is een hele moeilijke keuze hoor! Maar ik denk toch wel de verjaardagen waarbij ik de ene keer mijn toenmalige konijntje Snuitje kreeg. Ik was toen 8 of 9 geworden. Ook mijn eerste tweepersoonsbed toen ik een jaar of 14/15 was, vond ik ook echt enorm tof!

Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities?
Ik vier mijn verjaardag eigenlijk altijd met mijn familie. Zij komen dan bij mij thuis (oftewel bij mijn ouders thuis) en hebben we echt een familiedag. Dit jaar gingen we eerst kijken bij een voetbaltoernooi van mijn neefje, waarna we vervolgens bij mijn ouders thuis lekker zijn gaan eten samen. En tot slot tot de late uurtjes doorgingen. En tradities, ja er is altijd taart en véél eten, haha!

Heb jij weleens iets gevraagd maar nooit gekregen?
Ja, en ik begrijp ook wel waarom. Ik wil al zo lang een hond! Maar ten eerste is dat enorm veel werk en ten tweede is het gewoon niet haalbaar omdat we allemaal aan het werk zijn en dat is gewoon zielig voor een hond als hij/zij de hele dag zowat alleen thuis is. Vind ik ook zielig, maar jammer is het wel.

Wat is je lievelingstaart?
Mijn persoonlijke absolute favoriet is de Red Velvet Cake. Ohhh die is zo lekker, en romig en dikmakend, lol! Maar eigenlijk halen wij thuis altijd gewoon de standaard gebak die je volgens mij bij elke verjaardag wel krijg; appelkruimel vlaai, slagroomtaart, vanille slagroom taart etc. 

Wat zou jouw ultieme verjaardagcadeau zijn?
Ik ben op dit moment oprecht gelukkig. Dus ik zou echt geen ultieme verjaardagscadeau weten. Ja, dat alles zo blijft zoals het nu is.

Krijg je veel telefoontjes/ smsjes/ kaartjes op je verjaardag?
Ja, ik krijg sowieso van mijn familie altijd een kaart. Ik vind di ook altijd zo enorm leuk! Ik ben wat dat betreft ook best wel een beetje ouderwets. Ik ben dol op kaartjes. Daarnaast krijg ik altijd veel appjes (want wie smst vandaag de dag nog?) en telefoontjes. Ik krijg zelf van mijn lieve oppaskindjes elk jaar een filmpje waarin ze voor mij een verjaardagsliedje zingen, zo lief! Dus wat dat betreft voel ik mij altijd enorm jarig hoor!


Dat waren alweer alle vragen en antwoorden op de It’s My Birthday TAG! Ik vond hem eerlijk gezegd super leuk om te doen! Ben jij nou ook toevallig jarig binnenkort en lijkt het je ook leuk om deze TAG in te vullen, doe dat dan gerust! 

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook