Posted by / maandag 30 mei 2016 / No comments /

Bomb Cosmetics • Big Softee body lotion


Ik probeerde weer eens een product van Bomb Cosmetics. Of ik het wat vind, je leest het vandaag!Een poosje geleden kocht ik een nieuwe bodylotion. Niet omdat ik het nodig had, maar gewoon omdat het kon. Ik kocht de Big Softee van Bomb Cosmetics. Mede doordat het niet direct zo een gigantische pot is en hij er echt super cute uit ziet!


In de Big Softee zit 210ml en heeft de geuren van Sandelhout en Ylang Ylang. Echt een heerlijke combinatie! Sowieso ben ik al enorm dol op deze geuren in bijvoorbeeld een geurbrander, dus hoe fijn zou het zijn om deze geur ook gewoon op je lichaam te kunnen smeren?!

Zoals je kunt zien is de substantie wit, en niet enorm dik. Wat ik zelf wel fijn vind , met name in de zomermaanden. Dan trekt het (als het goed is) lekker snel in.


Nu dus dan toch maar even de test! Zoals verwacht was de substantie van de bodylotion vrij normaal, niet te dun maar ook niet te dik, prima te doen in bijvoorbeeld de zomer. Tenzij je voorkeur al uitgaat naar wat dunnere bodylotions. Dan is deze ook lekker! Hij smeert goed uit, en je hebt vrij weinig nodig om een ruim 'vlak' in te smeren.


De lotion trekt ook echt enorm snel in. Heerlijk! Ik hou ervan. Niets is prettiger dan gewoon insmeren en wegwezen. Yes please! De geur is overigens ook echt heerlijk. Een warme geur van sandelhout in combinatie van de zwoele geur van ylang ylang.


De Big Softee is te verkrijgen bij Aroma Plaza en kost €11,99 voor een pot van 210ml.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook