Posted by / woensdag 4 mei 2016 / 5 Comments /

Alie Express • Aankopen #1


Het is een hele tijd geleden dat ik iets heb gepost op mijn blog, shame on me. Ik had het ook ongelofelijk druk en in de video van vrijdag geef ik jullie hier een persoonlijke update. Maar vandaag laat ik jullie mijn deel één zien van de aankopen op Alie Express...Volgens mij besteld iedereen en zijn moeder hier tegenwoordig; Alie Express. Een website die vele leuke dingen aan kan bieden voor een klein bedrag. Dat klinkt natuurlijk als muziek in mijn oortjes! Wie wil er nou niet voor een klein bedrag lekker kunnen shoppen? Ik laat jullie mijn eerste aankopen zien.Anastacia Beverly Hills - DipBrow Pomade
Ik hoor hier enorm veel goede verhalen over, maar toch staat de prijs mij aan. Mede doordat ik ook al de Brow Ziengs gebruik van Benefit, die nog lang niet op is. Op Alie Express vond ik deze schatjes voor maar €4,15 per stuk! Het zijn natuurlijk dupes, maar ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik bestelde twee kleuren omdat ik nog niet helemaal zeker weet welke kleur perfect bij mij past. Ik bestelde de kleuren Blonde en Auburn. Hier komt nog een review over.Chanel - Sublime de Chanel mascara
Weer zo een leuke dupe! Haha. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit gewoon leuk vind. Het lijkt alsof ik super rijk ben met mijn 'Chanel' mascara, maar deze kost maar €1,19 per stuk! Score! Ik moet wel zeggen dat je dat ook een beetje ruikt. Het ruikt een beetje chemisch, maar dat mag de pret niet drukken want voor mijn wimpers werkt hij perfect! Alleen is hij niet waterproof, maar ook dat vind ik niet erg.


Hello Kitty - Party Balloon
Lilou werd 3 jaar, dus vroeg ik wat ze wilde. Haar antwoord was erg duidelijk; een Helly Kitty ballon! Ik bestelde deze twee ballonnen ook op Alie Express en voor beide ballonnen was ik €2,00 kwijt (in totaal dus, lol). Lilou was in haar nopjes!

Ik begin even rustig, maar er volgt snel meer! Heb jij al eens wat bij Alie Express besteld?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Wat grappig zeg! Ik koop hier vaak camera spulletjes of verjaardags versiering.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik shop me rot bij Aliexpress. Heb er laatst ook een shoplog over geschreven en komende maand waarschijnlijk weer. Ik ben nog op 38 bestellingen aan het wachten ;) Die ballon is leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, aliexpress. Oh, en heel verslavend hihi ;) Ik ben wel benieuwd naar dipbrow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen. OMG love hello kitty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas gebruik je de naam dupe hier wel verkeerd, dupes zijn b.v. goedkopere lipsticks van andere merken die dezelfde of bijna dezelfde kleur hebben dan lipsticks van duurdere merken. Helaas heb je gewoon namaakproducten, producten waarop men de naam en de verpakking heeft nagemaakt maar die vaak een vage ingrediëntenlijst hebben en geproduceerd worden zonder goede controle wat men er instopt..

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook