Posted by / vrijdag 1 april 2016 / 3 Comments /

Unboxing • Mystery Box DM


Ik stond daar, 5 centimeter van een DM af die uiteindelijk gesloten bleek te zijn. Toen was daar Loes, lieve Loes, die zo lief was om voor mij bij de DM te gaan shoppen en mij een mysterie box toe te sturen! Wat ik allemaal ontdekte kunnen jullie in dit filmpje zien.

 Klik HIER of op de foto om naar de video te gaan.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Jeej daar zijn de spulletjes hihi. Dus ik hoef niets meer mee te brengen denk ik ;)? Wat veel he, haha. Loes heeft goed haar best gedaan zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De dm is heaven, ik woon er 10 minuten vandaan. En altijd vind ik er veel leuke spullen. De handcrème is geweldig. Het is de enige crème die m'n oma gebruiken wilt. Vind de geuren en de kwaliteit van de producten van balea ook geweldig. Ze zullen je zeker niet teleurstellen!
  Leuke unboxing weer! Geweldig die humor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaaloers
  Staat ook op mn lijstje maar tis zover rijden :(

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook