Posted by / zondag 17 april 2016 / 1 Comment /

The Weekly Scents Journal • Week 15, 2016


Ik had vorige week niet zo gek veel kaarsen gebrand. Maar deze week ben ik er weer lekker voor gegaan. Ik was ook veel vrij, dus alle tijd! Kijk je mee?Maandag
Vandaag brandde ik een lekker zomer geurtje. Het zonnetje scheen tenslotte ook! Het werd de Strawberry Lemon Ice van Yankee Candle. Een heerlijke geur die mij doet denken aan aardbeien waterijsjes. Jammie!

Dinsdag
Oké, vandaag een relaxte dag, had ik besloten. Dus mijn Lavender Vanilla ging aan, ook van Yankee Candle. Ik heb deze de hele dag gebrand en ik moet zeggen; ik viel heerlijk in slaap! Het is zo een rustgevende geur, ideaal voor in de slaapkamer.


Woensdag
Ook vandaag was ik de hele dag thuis, en had enorm veel trek (lol). Ik besloot om weer eens mijn Vanilla Yupcake te gaan branden van Yankee Candle (is tot nu toe lekker Yankee Candle week, lol). Ik heb ook besloten dat ik deze kaars echt wel op wil gaan branden, en ik mijn stash wil gaan uitdunnen. Ja, dit is nog steeds het plan haha!

Donderdag
Ik stond voor een lastige keuze. Stiekem wilde ik weer de Vanilla Cupcake gaan branden (omdat ie op mag), maar aan de andere kant wil ik wel mijn Weekly Scents Journal lekker veelzijdig houden. Dus ik besloot om toe te geven aan het laatste. Ik koos vandaag voor Bath and Body Works in de geur Winter. Een geur die van mij snel op mag want ik vind het een beetje vreemd en muffig ruiken...

Vrijdag, zaterdag, zondag.
Mijn weekend was zo druk en hectisch dat ik niks meer  heb gebrand!


Tot volgende week!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik weet niet of het aan mijn laptop ligt, maar bij donderdag stopt een zin halverwege en staan er alleen nog dagen zonder tekst?

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook