Posted by / zondag 3 april 2016 / 1 Comment /

The Weekly Scents Journal • Week 13, 2016


Ik ben weer terug van weg geweest, maar de vaste rubriek op zondag is ook weer terug! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...
Maandag
Vandaag was ik nog op vakantie dus ik heb geen kaars gebrand.


Dinsdag
Om toch nog een beetje het paas gevoel vast te houden brandde ik vandaag de Jelly Beans kaars van Yankee Candle. Een heerlijke geur die exact doet denken aan de snoepjes. Heerlijk!


Woensdag
Vandaag wilde ik weer even een kaars "opmaken". Marja, dan moet ik dus wel even wat tijd erin steken. Ik brandde de geur Vanilla Yupcake van Yankee Candle. Een large jar die van mij wel op mag. Hij is wel echt super lekker, maar ik moet gewoon wat meer ruimte gaan creëren haha! Ik ben nu op de helft van de kaars, yay!


Donderdag
Tijd voor iets nieuws; Rio van Village Candle! Een hele lekkere frisse geur, maar persoonlijk vind ik hem erg subtiel. Deze gaat dus naar de woonkamer haha.

Vrijdag
Vandaag brandde ook Rio van Village Candle, maar dit keer in de woonkamer. Wel een subtiele geur nog steeds, maar opzich wel lekker.

Zaterdag
Vandaag heb ik geen kaars gebrand. Ik ging met een vriendin lunchen en terras hangen, oppassen en daarna vervolgens nog een dansje maken.

Zondag
Vandaag brand ik ook geen kaars want ik ga naar mijn vriendinnetje in Alkmaar. Ook hier ga ik lekker op een terrasje zitten en lekker uit eten! Fijne zondag nog allemaal.


Liefs,
Sharmaine
                                    
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Haha, dat 'deze moét op!'-gevoel ken ik. Ik heb het momenteel met m'n medium jar Midsummer's Night.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook