Posted by / woensdag 6 april 2016 / 2 Comments /

LightInTheBox • Too Faced Chocolate Bar (DUPE) en Sponsjes


Light In The Box, je hebt er wellicht weleens wat van gehoord. Ik niet,tot lieve Rebecca met deze website kwam aanzetten. Waarom wist ik dit niet?! Ik besloot om wat dingen te bestellen en geef vandaag mijn mening hierover! 
Ik bestelde in totaal 3 items: Too Faced Chocolate Bar dupe, Beauty Powder Puff en een multifunctioneel ei blender. Ik ga ze stuk voor stuk af en laat jullie alles zien.
Too Faced Chocolate Bar dupe - €5,87
Ik bestelde deze dupe van Too Faced. Puur omdat ik €50+ voor het originele palette nog even teveel van het goede vind. Dit palette beloofd exact hetzelfde te zijn, alleen mist deze de beroemde chocolade geur.Zo ziet het palette eruit. Je ziet wel wat verschil als je online kijkt naar afbeeldingen van dit palette, maar  hij is dus mat in plaats van glimmend. Iets wat mij persoonlijk niet stoort. Wel heeft het dezelfde lettertype etc op de verpakking.Binnenin het palette zitten exact dezelfde kleurtjes met dezelfde verdeling zoals in het originele palette ook het geval is. De kleuren zijn allemaal prachtig! Stuk voor stuk! I Love It Already!!Voor dit palette betaalde ik dus €5,87, echt een hele schappelijke prijs voor dit palette. Het was tijdens een sale,  dus wellicht was hij daarom ook vele malen goedkoper. Ook zit er nog een boekje bij met een paar ooglooks die je na kunt maken. Dus ik ben hier erg tevreden over. Mocht je ook interesse hebben in dit palette, kun je die hier  vinden.
Beauty Powder Puff - €1,17
Het tweede item die ik bestelde was deze Beauty Powder Puff. Toen ik de verpakking opende rook ik het echt; zo een chemische geur die je bij de nagelstudio ook ruikt, haha! Hij is kegelvormig en kan daarom ook makkelijk in alle hoekjes zijn ding doen. Ik gebruik deze om mijn foundation aan te brengen, of om mijn gezicht af te poederen. Voor die €1,17 echt een prima prijsje hoor. Je kunt hem hier vinden.
Multifunctioneel ei blender - €1,95
Dit was de laatste die ik bestelde. Een heel klein ei blendertje die zeg maar de mini versie is van de Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Ik ben al dol op die spons, maar nu kocht ook het kleine zusje. Ik gebruik deze voornamelijk om mijn concealer te kunnen blenden. Daarvoor is hij klein genoeg en werkt het super fijn!Hier zie je nog even het verschil tussen de twee items, haha! De ei blender is echt overduidelijk een slag kleiner.Mijn bestelling had ik binnen 18 dagen binnen. Omdat het helemaal uit China moet komen duurt het daarom echt ontzettend lang voordat de items binnen zijn. Maar het was het gelukkig allemaal waard! Ook adviseer ik om de verzekering erbij te doen van €1, zo ben je gedekt tegen eventuele Douane kosten en dergelijke, of als items stuk aankomen. Ik had gelukkig geen van beide, dus ik ben erg blij met mijn bestelling en wil zeker weten vaker bestellen!


Liefs,
Sharmaine
                                    

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook