Posted by / dinsdag 5 april 2016 / 2 Comments / ,

Favorieten • Maart 2016


Vandaag deel ik  mijn favorieten van de maand maart met jullie. Ik ben weer lekker kritisch geweest in ieder geval, lol.Beauty:
Een groot favoriet deze maand is wel mijn Bobbi Brown Shimmer Brick in de kleur Tawny. Ik betrapte mezelf erop dat ik deze toch wel enorm vaak droeg als ik maar de kans kreeg dus is hij een echte favoriet.


Fashion:
Eind maart begon ik opeens hier enorm van te houden, maar hij telt evengoed mee. Ik ben dol op langere rokken! Pencil skirt, of  koker rok, geef het beestje een naam maar ik vind het echt heerlijk zitten én nog eens een positieve uitwerking hebben om mijn vollere figuur.Food:
In maart heb ik serieus zo enorm veel gegeten dat het belachelijk is, haha! En de weegschaal liegt er ook niet om (oeps). Maar ik heb er wel van genoten.  Uiteraard waren de paaseitjes een groot favoriet. Ook de gourmet was een favoriete, had dat echt al enorm lang niet gedaan! Tot slot is ook mijn ultieme panini een heerlijke favoriet geweest. Ik ben nog van plan hier een artikel over te gaan schrijven.


TV/Film:
De laatste tijd ben ik ook weer lekker veel aan het Netflixen. De series die ik volg:
The Originals
The Vampire Diaries

Verder moet ik bekennen dat ik geen films echt gekeken heb... Oeps haha!


Muziek:
Ik hou echt van deze nummers. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Heerlijk:
Rihanna - Love On The Brain
Matt Simons - Catch & Release
Xavier Rudd - Follow The Sun
Kenny B - No Spang (ja nog steeds haha!)

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags : ,

2 opmerkingen:

  1. Leuke blog post! Ben erg benieuwd naar het artikel over de panini. En ik ben bang dat ik overgehaald ben om ook de bobbi Brown shimmer brick te gaan halen! Groetjesss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Door jou berichtje op facebook ben ik nu ook verslaafd aan Love on the brain! Wat een heerlijk nummer.
    Rokjes doen je inderdaad heel veel goeds <3

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook